Porin keskustaan avautuu uusi K-Market Karhunpesä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 2.12.2020 Porin keskustan kauppapalvelut paranevat, kun uusi K-Market Karhunpesä avautuu torstaina 3.12.2020 klo 10 Karhukorttelissa osoitteessa Valtakatu 17. K-kauppiaana toimii Miikka Lavanto

”Olemme iloisia ja ylpeitä, että Kesko saa olla mukana kehittämässä Porin Karhukorttelin kokonaisuutta ja tältä osin tuomassa uutta elinvoimaa kaupungin keskustaan. Tästä saamme yhden valon lisää joulun odotukseemme. Samalla alkaa uusi kausi tämän porilaisen korttelin historiassa”, toteaa Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna.

Täysiverinen K-ruokakauppa

Kauppias-Miikka on rakentanut uutta kauppaansa sillä ajatuksella, että sieltä löytyvät tarpeet niin arkeen kuin juhlaankin. ”Olemme tehneet valikoimatyötä niin, että olemme kokonaisvaltainen ruokakauppa, joka tarjoaa asiakkailleen hyvän arjen ruokatarpeet sekä yllätyksiä ja ylellisyyttäkin pöytään.”

”Hurmaamme asiakkaamme runsaalla, tuoreella hevillä. Paistamme leipää ihan joka päivä. Kala- ja lihavalikoimista löytyvät vaihtoehdot jokaiseen vaatimustasoon. Ja saamme paljon paikallisia tuotteita lähituottajilta myyntiin”, Miikka iloitsee.

Keskustakauppana ja vilkkaan kadun varrella sijaitsevana Miikka on panostanut myös helposti mukaan otettaviin aterioihin ja välipaloihin. ”Täytettyjä patonkeja saamme lähialueen kahvilan tekeminä. Porin keskustassa toimiva yhteistyökumppanimme tuo meille samana päivänä valmistettuja sushia ja aasialaisia aterioita arkisin myyntiin.”

Karhukorttelin historiaa kaupan miljöössä

Miikka esittelee ylpeänä K-Market Karhunpesän uniikkia sisämiljöötä. Kauppaan on saatu Karhukorttelin historiaa esitteleviä valokuvia kaupan friiseihin. Maitokaapin päällä on mustavalkoisia kuvia SataMaidon meijerin arkistoista ja juomaosastolla on kuvia Porin Oluttehtaan toiminnasta.

Turvallisuus ennen kaikkea

”Tänä päivänä on tärkeää, että henkilökunnan on turvallista työskennellä ja asiakkaiden asioida. Olemme voineet ottaa tässä kaupassa jo alusta alkaen huomioon turvallisuusseikkoja”, kertoo Miikka. Kaupan sisäänkäynnissä on desifiointipyyheautomaatti, josta voi ottaa pyyhkeen käsien ja kärryjen puhdistamiseen. Pullonpalautusautomaatin vieressä on käsienpesuallas, kassoilla pleksit ja henkilökunta on koulutettu turvatoimiin. Ostoskärryjä ja maksupäätteitä puhdistetaan aktiivisesti.

K-Market Karhunpesään on rekrytoitu kuusi uutta työntekijää. Miikka Lavannolla on Porissa entuudestaan kaksi K-Marketia: Otavankatu ja Sirkustori. Karhunpesän aukioloajat ovat arkisin klo 7-22, la 8-22 ja su 9-22.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös