Uutiset

Tarkenna aihe

528 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2018

Remontissa tarvittavien materiaalien ja työkalujen valinta pohdituttaa Pohjois-Savossa – K-Raudan Remonttimestari auttaa

K-Raudan vuoden 2017 kyselytutkimuksen* mukaan Pohjois-Savosta löytyvät Suomen taitavimmat remontoijat, mutta myös ammattilaisiin luotetaan. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheeseen liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Pohjois-Savossa Remonttimestarin tavoittaa Iisalmen K-Rauta Masasta.

Itä-Suomi, Media

24.04.2018 13:11

K-Raudan Remonttimestarit auttavat Imatralla – Etelä-Karjalassa mietityttää, millä työkaluilla ja materiaaleilla saa parhaan lopputuloksen remontille

K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Imatralla remonttiapua saa K-Rauta Rautapertin Remonttimestareilta.

Itä-Suomi, Media

24.04.2018 13:00

Remontin alussa mietityttää millä materiaaleilla ja työkaluilla saa parhaan lopputuloksen – K-Raudan Remonttimestari auttaa myös Jyväskylän seudulla

Keskisuomalaisista 75 % luottaa eniten alan ammattilaisiin remontoinnin tietolähteenä. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Jyväskylässä K-Rauta Seppälän Remonttimestarina palvelee kauppias Ari Kallioinen.

Media, Keski-Suomi

24.04.2018 13:00

Lähes puolet pirkanmaalaisista osaa tehdä itse kodin pienremontteja – K-Raudan Remonttimestarit tarjoavat tukea suunnitteluun ja toteutukseen

Pirkanmaalaiset pohtivat remontointia aloittaessaan, keneltä voisi kysyä opastusta tarpeen vaatiessa*. Tampereella saa nyt entistä kokonaisvaltaisempaa apua ja neuvoja remontointiin, kun K-Raudan Remonttimestarit opastavat asiakkaita K-Rauta Lahdesjärvellä ja K-Rauta Kaukajärvellä. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä.

Media

24.04.2018 13:00

Päijät-Hämeessä osataan remontoida – K-Raudan Remonttimestari auttaa remonttien suunnittelussa

Päijäthämäläisistä yli puolet (56 %) luottaa alan ammattilaisiin tietolähteenä remontoinnin saralla K-Raudan teettämän tutkimuksen* mukaan. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa suomalaisia muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. Remonttimestarit toimivat tarvittaessa myös remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja remontin toteuttavien tahojen välillä. Lahdessa K-Rauta Launeen Remonttimestarina työskentelee Satu Vesanto.

Media

24.04.2018 12:59

Satakunnassa pienremontit hoituvat omatoimisesti – K-Raudan Remonttimestari auttaa tarvittaessa

Satakuntalaiset miettivät remonttia aloittaessaan, kuinka paljon materiaalia remonttiin tarvitaan*. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. Yksi heistä työskentelee Porissa K-Rauta Satakunnankadussa.

Media, Lounais-Suomi

24.04.2018 12:56

Remonteista koituvien kustannusten arviointi saa eteläsavolaiset pohtimaan remontin aloittamista – K-Raudan Remonttimestari auttaa hinnan kartoittamisessa

K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. K-Rauta Savonlinnan Remonttimestarina toimii Joonas Jyrkinen.

Media

24.04.2018 12:47

K-Supermarket Teljänportin remontti valmis

Lähes kolme kuukautta remontissa ollut kauppa on uudistettu kauttaaltaan. Uudistusta juhlitaan torstaista 26.4. klo 10 alkaen.

Media, Lounais-Suomi

24.04.2018 11:00

K-Supermarket Föri avautuu torstaina 26.4. Turun Jokirannassa – ”Sijainniltaan tämä on makein kauppapaikka Suomessa”

Laaja ruokavalikoima ja pientuottajien tuotteet tulevat olemaan keskeisessä roolissa uudessa kaupassa, jossa asiointi on kätevää ja nopeaa.

Media, Lounais-Suomi

24.04.2018 08:30

K-Rauta lanseeraa Remonttimestarit, jotka auttavat remontti-ideoiden toteuttamisessa

Suomen rautakauppa-alan markkinajohtaja K-Rauta tuo viime syksynä lanseeratun ja suosituksi osoittautuneen Remonttineuvonnan rinnalle Remonttimestarit. K-Raudassa työskentelevät koulutetut Remonttimestarit auttavat asiakasta remontoinnissa tarvittaessa alusta loppuun.

Media

23.04.2018 09:00

Takaisin ylös