Uutiset

Tarkenna aihe

435 uutista ja tiedotetta

Heinäkuu 2020

Näin onnistut ulkomaalauksessa – K-Raudan vinkit

Kesäinen auringonpaiste on ihanaa, mutta hellepäivät fiksu maalari viettää suosiolla rannalla. Paras aika ulkomaalaukselle on pilvipouta. Taivaanrannan tarkkailun lisäksi ulkomaalauksessa suunnittelu on valttia: suojaukset ja pohjatyöt kannattaa tehdä ennen maalauspäiviä. Myös maalauksen etenemisjärjestys kannattaa suunnitella huolella. K-Raudan asiantuntija kertoo vinkit onnistuneeseen ulkomaalaukseen.

Asiakas, Media

01.07.2020 09:00

Kesäkuu 2020

Korona teki suomalaisista aamuvirkkuja: yhä useampi haluaa tehdä ruokaostoksensa mahdollisimman aikaisin

Korona on saanut suomalaiset muuttamaan käyttäytymistään. Kevään aikana asioinnit K-ruokakaupoissa jakaantuivat aiempaa tasaisemmin eri aikoihin vuorokaudesta. Ruokaostosten tekemistä ei ole epidemian aikana ajoitettu perinteisen vilkkaampiin tunteihin, vaan asiointi erityisesti aamuaikoina on lisääntynyt.

Media

28.06.2020 09:30

Katsaus ulkona syömisen markkinaan kuukausi ravintoloiden avautumisen jälkeen

K-ryhmän ravintolatukku Kespron katsaus ulkona syömisen markkinaan: kuukausi ravintoloiden avautumisen jälkeen Suomen ulkona syömisen markkinan voidaan katsoa elpyvän hyvää vauhtia. Erityisesti juhannus sujui hyvin ravintoloiden näkökulmasta erinomaisen sään siivittämänä.

Media

26.06.2020 17:16

Harri Mattinen Lappeenrannan K-Supermarket IsoKristiinan kauppiaaksi

Harri Mattinen ottaa elokuun alussa kauppaperheeseensä Lappeenrannan K-Supermarket IsoKristiinan. Mattisella on entuudestaan jo kolme K-Marketia: Ratakatu, Tirilä ja Mattila.

Itä-Suomi, Media

26.06.2020 09:00

Kyselytutkimus: Roadtrip kiinnostaa tänä kesänä suomalaisia – reissuun omalla autolla ja yöksi hotelliin

Yksi matkailun suuri trendi on jo useamman vuoden ajan ollut katseen kääntäminen kaukaa lähelle. Vallitsevat poikkeusolot ovat vauhdittaneet kotimaan matkailun suosiota kuluvana kesänä. Tuore kyselytutkimus kertoo, että vajaa 70 % suomalaisista aikoo matkailla tänä kesänä Suomessa ja yhä useampi aikoo toteuttaa matkansa roadtrip-automatkana. 

Vastuullisuus, Asiakas, Media

25.06.2020 10:00

Onninen lisää toimialan ensimmäisenä verkkokauppaan korttimaksumahdollisuuden

Kaikkien Onnisen asiakkaiden on nyt mahdollista maksaa ostoksensa verkkokaupassa kortilla. Muutos laajentaa erityisesti palveluja käteisasiakkaille. Luottoasiakkaille uudistus tarjoaa uuden vaihtoehdon ja joustavuutta ostamiseen.

Asiakas, Media

25.06.2020 09:00

Näin Suomi remontoi koronakeväänä – K-Raudan data kertoo mitä kodeissa ja pihoilla rakennettiin

Koronasta johtuneet rajoitustoimet aiheuttivat Suomessa remontti- ja piharakentamisen buumin. K-Rauta on Suomen suurin rautakauppaketju ja kertoo nyt mitä suomalaisissa pihoissa ja puutarhoissa tehtiin poikkeuksellisen kevään aikana. Suomalaiset rakensivat erityisesti terasseja ja istuttivat hyötykasveja. Hittituotteiksi nousivat ulkoporeammeet ja paljut.

Asiakas, Media

25.06.2020 08:00

Reinin Liha uusi brändinsä – uusi ilme parantaa laadun ja vastuullisuuden välittymistä

Kevään aikana perinteikäs helsinkiläinen lihatalo Reinin Liha uudisti brändinsä, jonka tarkoituksena on ilmentää entistä paremmin yrityksen mainetta laadukkaan lihan tarjoajana ja vastuullisena toimijana. Reinin Lihan tarinan keskiöön nostettiin pienen lihatalon mahdollisuus huolehtia kokonaisvaltaisemmin eläinten kunnioittavasta kohtelusta ja hyvinvoinnista.

Media

24.06.2020 11:46

Anne Baikov K-Supermarket Okeroisten kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.6.2020 Anne Baikov aloittaa K-Supermarket Okeroisten kauppiaana 1.9.2020.

Media, Etelä-Suomi

23.06.2020 11:00

Takaisin ylös