Uutiset

Tarkenna aihe

436 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2020

Iida Salon kauppiasura alkaa Kotkassa kahden K-Marketin voimin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 6.4.2020 Iida Salo aloittaa kauppiasuransa Kotkassa. 17.4. hän ottaa vastaan K-Market Aittakorven ja 24.4. K-Market Korelan.

Media, Etelä-Suomi

06.04.2020 09:00

Nesteen liikenneasemat ja Neste K -asemat palvelevat tielläliikkujia poikkeusoloista huolimatta

Asemilla keskitytään Take away -palveluihin ja verkkotilauksiin.

Asiakas, Media

03.04.2020 16:16

K Kannattaa lähimaksurajan nostamista 50 eurosta 100 euroon

”Kannatamme K-ryhmässä lähimaksurajan nostamista kaupoissamme väliaikaisesti, sillä tartuntariski kasvaa lähikontakteissa. Kortti- ja lähimaksamisen entistä laajemmalla mahdollistamisella suojelemme sekä asiakkaita että henkilöstöä”, sanoo K:n päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Ari Akseli.

Media

03.04.2020 15:26

Ensimmäiset viikot korona-arkea takana: ”Kauppa eturintamassa kohtaamassa poikkeustilanteen”

Pääjohtaja Mikko Helanderin mukaan koronaepidemian aiheuttama poikkeustila on K-ryhmän kaupoissa ja logistiikkaketjussa hallinnassa, osin kiitos kotimaisen ruuantuotannon. ”Kriisitilanteessa ei voida lähteä siitä, että elintarvikekuljetukset tulevat isossa mittakaavassa meille Itämeren yli. Tästäkin syystä olemme jo pitkään puhuneet kotimaisen ruuantuotannon ja omavaraisuuden merkityksestä.”

Media

03.04.2020 12:57

Autotoimialalla lähikontakteja on pystytty vähentämään merkittävästi

Koronakriisi vähentää ihmisten liikkumisen tarvetta, mutta silloin kun tarve liikkua iskee, se saattaa olla entistä merkityksellisempi. Siksi on tärkeää, että liikkumisen palvelut pystytään turvaamaan myös poikkeusajassa. Esimerkiksi kesärenkaat on nyt pystyttävä vaihtamaan mahdollisimman vähillä lähikontakteilla.

Media

03.04.2020 12:34

K-kaupat perustavat nyt uusia verkkokauppoja 15 kaupan viikkotahdilla

Moni käy tänä aikana julkisista paikoista vain kaupassa. Siksi kauppa on merkittävässä roolissa viruksen leviämisen estämisessä. Viruksen leviämisen estämisessä tärkeintä on lähikontaktien välttäminen, ja siksi siihen on keskitytty niin kaupassa kuin verkkokaupan kapasiteettia kasvattamalla.

Media

03.04.2020 12:24

Poikkeusaika on vauhdittanut lähikontaktittomien kuljetus -ja noutopalvelujen kehittämistä K-Raudoissa

Myös korona-aikaan työmailla ja kotona tarvitaan arkipäivän tuotteita kuten varaosia, työvälineitä sekä erilaisia suojavarusteita. Puolet K-Raudan asiakkaista on yritysasiakkaita: rakennus- ja saneerausliikkeitä ja kiinteistönhuollon ammattilaisia. K-Raudoissa arjen työt pyritään pitämään käynnissä turvaamalla tuotteiden saatavuus niin ammattirakentajille kuin kuluttaja-asiakkaillekin.

Media

03.04.2020 12:13

Kesko sopeuttaa toimintaansa koronaviruksen vuoksi

Lomautusten arvioidaan koskevan noin 2 000 Keskon työntekijää Suomessa - lomautusten määrää on pystytty vähentämään merkittävästi henkilöstön siirroilla yksiköiden välillä.

Sijoittaja, Media

03.04.2020 12:00

K-ryhmä avasi ikäihmisille neuvonta- ja puhelintilauspalvelut avuksi ruokaostosten tekemiseen

K-ryhmä on avannut uudet neuvonta- ja puhelintilauspalvelut, jotka auttavat ikäihmisiä tekemään ruokaostoksia K-ruokakaupoissa. Neuvontapuhelimessa seniorikansalaiset saavat apua ruokaostosten verkkokauppatilauksen omatoimiseen tekemiseen ja kaupoissa asiointiin. Puhelintilauspalvelussa K-ryhmän asiakaspalvelijat tekevät ruokatilauksen puhelimessa asiakkaan puolesta kotiovelle toimitettavaksi. Molemmat palvelut ovat maksullisia.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

03.04.2020 10:30

Autetaan yli 70-vuotiaita – K-ryhmä avasi uusia palveluita ikäihmisille

Poikkeusaika vaatii ketteryyttä ja nopeaa reagointia. K-ruokakauppiaat ympäri maan ovat luoneet erilaista kauppa-apua yli 70-vuotiaille – erillisiä riskiryhmien asiointitunteja, ruoan verkkokauppaa ja kotiinkuljetuspalveluja. Tämän lisäksi K-ryhmä on avannut uudet neuvonta- ja puhelintilauspalvelut, jotka auttavat yli 70-vuotiaita tekemään ruokaostoksia K-ruokakaupoissa. K-ryhmä haastaa myös asiakkaansa mukaan – jokainen meistä voi tässä poikkeusajassa olla kauppa-apulainen.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

03.04.2020 09:00

Takaisin ylös