K-Market Meijeriranta avautuu torstaina upeisiin Rautaveden rantamaisemiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.4.2024 Sastamalassa Vammaskosken sillan kupeessa avautuu torstaina klo 10 uusi K-Market Meijeriranta. K-kauppiaana toimivat Jari ja Sari Hotanen.

K-Market Meijeriranta avataan torstaina 25.4. klo 10 nauhan leikkauksella. Nauhaa ovat leikkaamassa kauppiaiden lisäksi K-Market-ketjun operatiivinen johtaja Teemu Naumanen ja Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Avauspäivänä tarjoamme asiakkaille simaa ja munkkeja”, kauppias-Jari lupaa.

”Olemme iloisia, että voimme avata viimeinkin asiakkaiden kovasti odottaman Rautaveden oman ruokakaupan”, Jari ja Sari Hotanen sanovat. ”Kaupan sijainti on upea ja saamme vielä kesäksi terassin kaupan viereen rannalle.”

K-Market Meijeriranta tarjoaa asiakkailleen täysin nykyaikaiset K-ruokakaupan palvelut. Kylmälaitteet ja valot ovat uuttaa energiapihiä tekniikkaa. Kaikki kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovat ovien ja kansien takana. Kaupassa on sähköinen hinnannäyttö ja uusista kassoista toinen on hybridikassa, joka toimii itsepalvelukassana ja tarpeen vaatiessa palvelukassana. K-Market Meijerirannassa on kahvipiste ja kaupassa valmistetaan paikan päällä täytettyjä bageleita ja patonkeja.

”Valikoimia on tehty Häijään K-Marketin pohjalta mutta varsinaisen valikoimatyön pääsemme aloittamaan nyt, kun kauppa avataan. Ryhdymme keräämään asiakastoiveita samoin tein”, Jari kertoo. ”Saamme Meijerirantaan hyvän ja kattavan valikoiman, josta jokaiselle löytyy sopiva ostoskori.”

K-Market Meijerirannassa on Postnordin, Schenkerin ja Matkahuollon pakettipalvelut sekä Postin pakettiautomaatti. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7-23, lauantaisin 8-23 ja sunnuntaisin 9-23. Pihalla on K-Latauksen latauspiste ja luvassa on myös vierasvenesatama kaupan läheisyyteen.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös