K trainee -ohjelma

K Trainee -ohjelma on suunnattu tulevaisuuden huippuammattilaisille, joilla on vahva halu päästä näyttämään osaamisensa osana uudistuvaa K-ryhmää. Haluamme tarjota mahdollisuuksia uusille näkemyksille ja rohkealle osaamiselle.

Palkallinen K Trainee -ohjelma on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville, vastavalmistuneille yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille. Kymmenen kuukauden mittaisessa K Trainee -ohjelmassa pääsee osaksi monipuolista toimintaympäristöä K-ryhmän eri toimialoilla, joita ovat päivittäistavarakauppa, rakentamisen- ja talotekniikan kauppa sekä autokauppa.

K Trainee -ohjelmassa tukena on laaja joukko kaupan alan osaajia. Jakamalla aktiivisesti omaa osaamista ja laittamalla itsensä peliin, traineella on erinomainen mahdollisuus oppia kaupan alasta ja verkostoitua K-ryhmän sisällä sekä sidosryhmiemme kanssa. Riittävä kauppaharjoittelu alaan liittyvillä casetehtävillä varmistaa traineen kyvyn omaksua koko vähittäiskaupan arvoketju. Ohjelma antaa hyvät valmiudet edetä kaupan alan tehtävissä aina kohti johtotehtäviä ja kansainvälistä uraa.

K-ryhmä on kokonaisuus, jossa kaupoista vastaa itsenäisinä yrittäjinä toimivat K-kauppiaat ja Kesko.Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme eteen yhdeksässä eri maassa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

Traineiksi haemme eri koulutustaustoista tulevia lahjakkaita ja motivoituneita osaajia, jotka sijoittuvat eri puolille organisaatiota. Lopullisen valinnan ratkaisee hakijan kyvykkyys ja soveltuvuus – ei ennalta tiukasti rajattu tehtävänkuva. Koska jokainen K on erilainen, myös jokainen K Trainee on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on, että K-ryhmässä asiakas ja laatu ovat kaiken tekemisen ytimessä. Vastuullisuus taas on strateginen valinta ja osa jokapäiväistä työtämme.

Monipuolinen K Trainee –ohjelma valmentaa sinut oikeisiin töihin:

K Trainee -ohjelma 2017 pähkinäkuoressa

  • Palkallinen K Trainee -ohjelma on suunnattu opintojen loppuvaiheessa oleville, vastavalmistuneille ja sekä jo työkokemusta omaaville yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille nuorille
  • Mukaan valitaan 15 traineeta, jotka sijoittuvat soveltuvuuden ja hakijan kiinnostuksen mukaan eri tehtäviin Keskon kolmelle toimialalle tai yhteisiin toimintoihin.
  • 10 kk kestävä ohjelma alkaa 2.5.2017, ja K Traineet palkataan jo ohjelman alussa vakituiseen työsuhteeseen. Palkka on 2 500 euroa kuukaudessa.
  • Traineiden työtä ja osaamisen kehittämistä ohjaa samassa yksikössä työskentelevä ohjaaja. Henkilökohtaista kehittymistä on tukemassa nimetty mentori.
  • Vuoden 2017 K Trainee -ohjelma on osa Suomen Mentorien Annetaan 100 vuotta töitä -ohjelmaa.
  • Hakuaika on 6.2.-5.3.2017.

 

Linkit

>> Kurkkaa täältä video, jossa K-ryhmäläiset kertovat toimintaperiaatteistamme

>> Lue lisää toukokuussa 2016 alkaneesta K-digitaltrainee-ohjelmasta

>> Katso täältä digitraineiden vlogia

>> Lue vähittäiskauppatraineiden blogia

 

Käy kurkkaamassa, missä viime vuoden traineemme työskentelevät nyt:

Takaisin ylös