K-ryhmän päivittäistavarakaupan myynti jatkoi kasvuaan Etelä-Pohjanmaalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli Etelä-Pohjanmaalla tammi-maaliskuussa yhteensä 55,0 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se kasvoi 2,3 %.

Päivittäistavarakaupan myynti jatkoi kasvuaan ja se oli plussalla 3,5 % myyntieurojen ollessa 41,2 miljoonaa euroa. Rakentamisen, talotekniikan ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 13,9 miljoonaa euroa.

”Päivittäistavarakaupan myynti on edelleen kasvussa ja siihen voi olla tyytyväinen. Parhaiten myyntiä ovat kehittäneet K-Citymarket-ketjun kaupat, kasvua on yli 6 %”, kommentoi lukuja Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen. ”Päivittäistavarakaupassa haetaan jatkossakin voimakkaasti kasvua ja nyt suunnittelupöydällä ovat uudet K-Supermarketit Kauhavalle ja Seinäjoelle. Varsinkin asuntorakentamisen ahdingosta huolimatta K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa on pärjännyt hyvin ja se onkin viime vuoden tasolla”, hän jatkaa.

K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa

”Asiakkaat ovat löytäneet K-Ruoka-sovelluksen ja sieltä henkilökohtaiset edut. Suoraan kassalla saatavat, viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa. Niiden merkitys Plussa-korttilaiselle on jo tuntuva”, Jari Alanen kertoo. ”Isossa kuvassa voimme nähdä fiksun kuluttamisen ja hintatietoisuuden sekä vaivattomuuden nousua. Myös kiinnostus digitaalisuuteen ja digitaalisiin palveluihin on nousussa.”

Kesko jatkaa voimakkaita investointeja K-Lataus-verkoston kehittämiseksi

K-Lataus-verkoston laajenemisessa keskitytään suurteholatauspisteisiin kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla. Tällä hetkellä 175 000:aa kirjautunutta asiakasta palvelee ympäri Suomen 300 latausasemaa ja niillä yli 1 500 latauspistettä. Ilta- ja yöaikaan tapahtuvien latausten hintoja on laskettu klo 20.00 – 07.00 välisenä aikana.

Etelä-Pohjanmaalla K-Latauksella on mm. Seinäjoella viisi asemaa, joista yksi sijaitsee K-Citymarket Ideaparkissa ja toinen merkittävä Päivölän K-Citymarketissa (16 latauspistettä). Lisäksi suurteholatausta on esimerkiksi Kauhajoella, Lapualla ja Alajärvellä. www.k-lataus.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös