K-ryhmän vähittäismyynti oli alkuvuonna Etelä-Karjalassa 52 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.4.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-maaliskuussa Etelä-Karjalassa yhteensä 52,1 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja se oli viime vuoden tasolla.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 1,1 % ja se oli 37,5 miljoonaa euroa. Rakentamisen ja talokaupan myynti kävi 8,4 miljoonalla eurolla. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 6,3 miljoonaa euroa ja se oli plussalla 7,3 %.

K-Ruoka-sovelluksen OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa

”Päivittäistavarakaupan myyntiin voi olla tyytyväinen tässä ajassa. Myös autokaupassa markkinoille tulevat uudet mallit ovat kiinnostaneet ostajia, ja se näkyy kehitysluvuissa”, kommentoi lukuja Keskon Itä-Suomen aluejohtaja Jesse Kohonen. ”Asiakkaat ovat löytäneet K-Ruoka-sovelluksen ja sieltä henkilökohtaiset edut. Suoraan kassalla saatavat, viikoittain vaihtuvat OmaPlussa-edut ovat vahvassa kasvussa. Niiden merkitys Plussa-korttilaiselle on jo tuntuva.”

Kesko jatkaa investointeja K-Lataus-verkoston kehittämiseksi

K-Lataus-verkoston laajenemisessa keskitytään suurteholatauspisteisiin kauppapaikkojen yhteydessä ja vilkkaasti liikennöityjen teiden varsilla. Tällä hetkellä 175 000:aa kirjautunutta asiakasta palvelee ympäri Suomen 300 latausasemaa ja niillä yli 1 500 latauspistettä. Ilta- ja yöaikaan tapahtuvien latausten hintoja on laskettu klo 20.00 – 07.00 välisenä aikana. Tavoitteena on tarjota helppoa ja edullista latausta niille, joilla sitä mahdollisuutta ei ole kotipihassaan.

Etelä-Karjalan alueella K-Latauksen asemia on Lappeenrannassa seitsemän ja Imatralla neljä. www.k-lataus.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös