Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


460 uutista ja tiedotetta

Lokakuu 2021

Kiusaamisvapaalle vyöhykkeelle tunnustusta Suomen paras asiakasteko -kisassa

K-Market Tervapadan kauppias Ville Kestilä palkittiin tiistaina 5.10. kunniamaininnalla Suomen paras asiakasteko -kisassa. Kestilä sai tunnuksen kehittämänsä Kiusaamisvapaa vyöhyke -konseptin ansiosta.

Vastuullisuus, Media, Etelä-Suomi

05.10.2021 13.52

Uuden K-Market Pateniemenrannan kauppiaiksi Samuel ja Sara Satomaa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.10.2021 Oulun Pateniemenrantaan rakentuu uusi K-Market ja sen kauppiaiksi tulevat Samuel ja Sara Satomaa. Kauppa avautuu loppuvuodesta ja henkilökunnan rekrytointi on alkanut.

Pohjois-Suomi, Media

05.10.2021 12.00

K-duuni -kilpailun 2021 finalistit on valittu

K-Market Pyhännän Mari Kamula, helsinkiläisen K-Rauta Lanternan Juuso Vähäsoini ja joensuulaisen K-Market Reijolan Merike Eskelinen ovat K-Duuni -kilpailun 2021 työntekijäsarjan finalistit. Kauppiassarjan finalistit ovat K-Supermarket Lasihytin ja K-Market Kauklahden kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen Espoosta, K-Supermarket Kauppatorin Mari ja Mika Mustonen Rovaniemeltä ja K-Rauta Vantaanportin Jyri Metsälä Vantaalta.

Työpaikat, Media

05.10.2021 11.21

K-Supermarket Myllypuron kauppiaaksi Jani Kesti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.10.2021 Jani Kesti aloittaa lokakuun lopussa K-Supermarket Myllypuron kauppiaana Helsingissä.

Media, Etelä-Suomi

05.10.2021 10.03

Onninen Express -myymälät digitalisoivat asiakaspakettien luovutuksen – säästää luontoa ja asiakkaan aikaa

ONNINEN LEHDISTÖTIEDOTE 5.10.2021 Asiakaspakettien nouto Onninen Express -myymälöissä helpottuu, kun lähetteiden automaattisesta tulostamisesta kassalla luovutaan. Pakettien nouto sujuu jatkossa koko myymäläverkostossa täysin digitaalisesti. Muutoksella tähdätään asiakaspalvelun parantumisen lisäksi ympäristöystävällisyyteen: vuosittain säästyy tulostuspaperia useamman rekkalastillisen verran.  

Media

05.10.2021 09.00

Kesprolta uusi toimitusten räätälöintipalvelu Turkuun, Lahteen ja Tampereelle

Ravintolatukku-palvelu tarjoaa nopeutta ja joustavuutta tukkutoimituksiin ravintolan arjen sujuvoittamiseksi sekä ravintolan varastoon sidotun pääoman pienentämiseksi. Tästä päivästä lähtien palvelu on tarjolla Lahden, Turun ja Tampereen ravintoloille. Vuoden alussa pääkaupunkiseudulla käynnistetyn palvelun asiakkaina on jo yli 60 ravintolaa.

Yritys, Media, Etelä-Suomi, Varsinais-Suomi ja Häme, Länsi-Suomi

04.10.2021 09.00

Tomi Utti aloittaa joulukuun alusta K-Supermarket Kontumarketin kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.10.2021 Tomi Utti avaa joulukalenterin ensimmäisen luukun K-Supermarket Kontumarketin kauppiaana Helsingissä. Kontumarket on hänen kuudes kauppapaikkansa.

Media, Etelä-Suomi

01.10.2021 10.00

Janne ja Jenni Enqvist K-Rauta Otra Nekalan uusiksi kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 1.10.2021 Tampereen K-Rauta Otra Nekala saa uudet kauppiaat, kun Janne ja Jenni Enqvist ottavat tänään vetovastuun asiakkaiden palvelusta. Otra Nekala on heidän toinen kauppapaikkansa.

Yritys, Media, Länsi-Suomi

01.10.2021 09.00

K-Citymarket, JVG ja Vallila yhteistyöhön – mallistossa vaatteiden lisäksi kodintuotteita!

Vahvat suomalaiset brändit lyöttäytyvät yhteen, kun K-Citymarket, JVG ja Vallila aloittavat yhteistyön, jonka myötä kaikkiin Suomen 81 K-Citymarketiin tulee yksinmyyntimallisto JVG-vaatteita ja kodintuotteita. Kodin tuotteet saapuvat myyntiin 6.10. ja pukeutumisen tuotteet täydentävät valikoimaa lokakuun lopusta alkaen. Tuotteiden kuosit ovat Vallilan JVG:n kanssa yhteistyössä suunnittelemia. Vaatemallisto on rento ja unisex-henkinen: malliston teemana on ”Vuodet ollu tuulisii”, joka on myös tammikuussa 2022 ilmestyvän JVG-dokumenttielokuvan nimi. 

Media

01.10.2021 08.15

Syyskuu 2021

Yhä useampi ostaa valmisruokaa – tarjonta monipuolistunut ja premium-tuotteet ottaneet vankempaa jalansijaa

K-ryhmän myyntidatan perusteella valmisruokaa on ostettu aiempaa useammin, ja myös valmisruokaa ostavien asiakkaiden määrä on kasvanut. Pekka Terävän Olo Creative Kitchen -sarja on esimerkki laadukkaasta valmisruokakokonaisuudesta, jolle ei todennäköisesti olisi vielä pari vuotta sitten löytynyt kysyntää – nyt sarja tuo myös valmisruokaan ravintolamaailmasta tutun vaihtuvan menun ajatusmallin.

Media

30.09.2021 09.15

Takaisin ylös