Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


47 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2019

Joulukuun Sykähdys-palkinto yllätti rovaniemeläisen Ollin iloisesti

Neste K Reissumiehessä Rovaniemellä koettiin joulukuussa iloinen yllätys, kun liikenneaseman työntekijä Olli Heikkilä palkittiin K-ryhmän Sykähdys-palkinnolla. Titteli myönnetään kuukausittain työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Asiakas, Työpaikat, Pohjois-Suomi, Media

14.01.2019 09:58

Joulukuu 2018

Joskus pienikin teko voi muuttaa maailmaa – katso tunnelmallinen kooste kauppiaiden pienistä suurista teoista

Joskus pienikin teko voi muuttaa maailmaa. Olemme tänä vuonna kertoneet monista K-kauppiaiden pienistä suurista teoista eri puolilta Suomea. Mikä on Sinun pieni suuri tekosi vuodelle 2019?

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media

28.12.2018 10:00

K-Supermarket Hertta otti käyttöön uudenlaiset pantilliset ostoskassit

Pantillisilla ostoskasseilla muovikasseja voidaan vähentää jopa miljoonaa kappaletta vuodessa. Kassit ovat herättäneet asiakkaiden keskuudessa runsaasti huomiota heti käyttöönoton yhteydessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

17.12.2018 09:43

K-ryhmä selvitti: Jouluruokiin kaivataan vaihtelua

Vaikka joulu on edelleen suomalaisten mielissä perinteinen juhla, 80 prosenttia kertoo kaipaavansa vaihtelua joulupöytään. Uusia reseptejä kokeillaan erityisesti joulun jälkiruokatarjoiluissa. Arkiruokanakin vauhdikkaasti yleistynyt sushi hiipii myös jouluun, sitä olisi valmis kokeilemaan 15 prosenttia suomalaisista myös joulupöydässä.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

03.12.2018 11:00

Marraskuu 2018

K-ryhmän trendikatsaus: tiedostava kuluttaminen valtailmiö – peruna tekee paluun

Tuore Ruokailmiöt 2019 -raportti kertoo, että ensi vuonna suurin suomalaisten ruokavalintoihin vaikuttava ilmiö on tiedostava kuluttaminen. Toiseksi suurimpana ilmiönä on arjen hyvinvointi ja kolmantena täsmähyvinvointi. Raaka-aineiden ja tuotteiden osalta vuonna 2019 ostoskoreihin valitaan entistä enemmän muun muassa valmiiksi perattua kalaa, tuoreita yrttejä ja perunaa sekä lähileipomon leipää ja pienpanimo-oluita.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

27.11.2018 09:15

Marraskuun Sykähdys-voittajalla Taijalla on auttaminen veressä

Rovaniemeltä kotoisin oleva Taija Oikarinen Salon K-Citymarketista palkittiin marraskuun Sykähdyttäjänä eli henkilönä, joka on saanut erityisen paljon positiivista asiakaspalautetta.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

26.11.2018 12:19

”Kauppa rakennetaan joka päivä uudestaan” - Suomen paras K-Citymarket löytyy Vihdin Nummelasta

Vuoden 2018 paras K-Citymarket on valittu. Ensimmäisen sijan sai tänä vuonna K-Citymarket Vihti Nummela, jota kauppiaspariskunta Sami Hertell ja Anne-Mari Kohtamäki on systemaattisesti kehittänyt kauppakohtaisen liikeidean pohjalta.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

23.11.2018 14:00

Planin ja K-ryhmän uudenlainen yhteistyö avasi sadoille lapsille tien kouluun ja kehitti tehtaiden työoloja

Lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi ja K-ryhmä kehittivät uuden yhteistyömallin, jolla parannettiin Thaimaan kalateollisuuden siirtotyöläisten perheiden elämää ja tehtaiden toiminnan vastuullisuutta. Nelivuotinen yhteistyöprojekti onnistui yli odotusten.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

22.11.2018 08:30

K-ryhmä jälleen mukana tukemassa Hyvä joulumieli -keräystä

K-ryhmä on jälleen mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä. Hyvä Joulumieli -keräyksen tuotoilla autetaan kymmeniä tuhansia lapsiperheitä jouluaterian hankinnassa. Keräykseen voi osallistua monella tavalla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media

22.11.2018 08:00

Takaisin ylös