Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


46 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2019

Työkokeilun kautta kohti valoisaa tulevaisuutta

Jokainen kipinä tarvitsee syttyäkseen mahdollisuuden. Tamperelaisen K-Supermarket HerkkuDuon kauppias Kari Salmipuro pysähtyi kuuntelemaan ja avasi Marko Torkkelille polun takaisin työelämään. Katso alta video Markon tarinasta.

Vastuullisuus, Työpaikat, Media, Länsi-Suomi

18.03.2019 10:00

K-ryhmä vastaa luomun kasvavaan kysyntään – Pirkka-luomutuotteiden määrä kasvaa lähes 200:aan

Luomuruoan suosio kasvaa niin Suomessa kuin koko Euroopassa. K-ryhmä tuo luomun tänä vuonna yhä useamman saataville, kun Pirkka-sarja kasvaa kymmenillä uusilla luomutuotteilla. Valikoimissa on jatkossa jopa taco- ja salsadippejä luomuna. 

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 11:00

Uudesta teknologiasta tukea Keskon henkilöstön hyvinvoinnin johtamiseen

K-ryhmässä on pitkään ja systemaattisesti kehitetty toimintatapoja ja palveluita henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Nyt hyvinvoinnin kehittämiseen valjastetaan entistä vahvemmin tiedolla johtaminen. Tavoitteena on hyvinvointia uhkaavien riskien parempi ennakointi ja hyvinvoinnin haasteisiin tarttuminen yhä varhaisemmassa vaiheessa.

Vastuullisuus, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 09:31

Keskon vuosiraportti: Keskon ja K-kauppiaiden tuottama taloudellinen hyöty Suomen maakuntiin yli 8 miljardia euroa

Keskon vuosiraportti 2018 kertoo Keskon strategian ja kestävän kehityksen työn etenemisestä kattavin tunnusluvuin. Raportissa kuvataan K-ryhmän arvonluontia koko yhteiskuntaan sekä toimenpiteitä ympäristöstä huolehtimiseksi ja toimitusketjujen vastuullisuuden varmentamiseksi.

Vastuullisuus, Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

08.03.2019 09:10

Asiakaspalvelijaksi syntynyt

Juha-Matti Lamminheimo, 27, nappasi helmikuun Sykähdys-tittelin. Seinäjoen Päivölän K-Citymarketissa asiakkaat ovat toistuvasti antaneet Juha-Matista kaupan palautelaatikkoon kiitosta. Hymypoika-patsaan aikoinaan koulussa saanut Juha-Matti eli Junnu iloitsee saamastaan tunnustuksesta.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media, Länsi-Suomi

05.03.2019 16:51

Helmikuu 2019

”Autan aina, kun siihen on mahdollisuus”

Tammikuun Sykähdys-palkittu on Jari Torpakko Savonlinnan K-Market Hernemäestä. Kun asiakkaan tyhjät pyöränkumit kaipasivat lisää ilmaa, riensi Jari apuun. Edes rikkinäinen pumppu ei muodostunut esteeksi kumien täyttämiselle. Ilahtunut asiakas kirjoitti kiitoksensa paikkakunnan Facebook-ryhmään, jossa Jarin palvelualttius keräsi runsaasti huomiota ja tykkäyksiä.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Itä-Suomi, Media

01.02.2019 11:52

Tammikuu 2019

”Nyt on viimeinen hetki herätä ilmastotekoihin!”

Maapallon tulevaisuus on uhattuna, ja ilmastoteoilla on kiire. K-ryhmän vastuullisuusjohtaja Matti Kalervo on isojen asioiden äärellä.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

29.01.2019 15:22

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu

Valtakunnallisesti vuoden 2018 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Helsingissä toimiva K-Supermarket Hertta. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin tekijänä K-Supermarket Tarmola Porvoosta, Vuoden tulokkaana K-Supermarket Föri Turusta ja Vuoden mediateko -palkinnolla K-Supermarket Pohjois-Haaga Helsingistä. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin kahdeksan kauppaa.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

25.01.2019 10:00

Joulukuun Sykähdys-palkinto yllätti rovaniemeläisen Ollin iloisesti

Neste K Reissumiehessä Rovaniemellä koettiin joulukuussa iloinen yllätys, kun liikenneaseman työntekijä Olli Heikkilä palkittiin K-ryhmän Sykähdys-palkinnolla. Titteli myönnetään kuukausittain työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Asiakas, Työpaikat, Pohjois-Suomi, Media

14.01.2019 09:58

Takaisin ylös