Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


55 uutista ja tiedotetta

Marraskuu 2017

K-ruokakauppoihin ensimmäiset 60 DB Schenkerin noutopistettä – joulun pakettisesongista ennätyksellisen vilkas

Uudet noutopisteet tuovat asiakkaille lisää valinnanvaraa ja tasaavat pakettiliikennettä kauppojen välillä. Jatkossa melkein paketin kuin paketin voi noutaa tutusta K-kaupasta omien kulkureittien varrella. Kattava noutopisteverkosto tukee samalla osaltaan kotimaisen verkkokaupan ja yrittäjyyden toimintaedellytyksiä.

Itä-Suomi, Pohjois-Suomi, Media, Etelä-Suomi, Lounais-Suomi , Länsi-Suomi

16.11.2017 10:47

Onninen Express ja uusi K-Rauta Pro Center avaavat yhteisen ovensa ammattiasiakkaille Loimaalla 20.11.2017

Yritysasiakkaiden palvelut paranevat Loimaalla, kun ensimmäistä kertaa Suomessa Onninen Express -myymälä avataan samaan kiinteistöön K-Raudan kanssa. Täysin uudet K-Rauta Pro Center -osasto ja Onninen Express -myymälä tarjoavat alueen yritysasiakkaille helpompaa ja nopeampaa asiointia, kun K-Raudan rautakauppatarvikkeiden lisäksi voi noutaa LVI-, sähkö- ja kylmäalan sekä muut Onnisen teknisen alan tuotteet samalla käynnillä.

Media, Lounais-Suomi

15.11.2017 09:00

Kuteminen kuuluu kaikille -kampanja tuottaa tulosta: uhanalaisille vaelluskaloille avattu jo kilometrikaupalla kutualueita

K-ryhmä ja WWF käynnistivät elokuussa monivuotisen yhteistyön uhanalaisten vaelluskalojen pelastamiseksi, ja tulokset näkyvät jo. Ensimmäisen syksyn aikana eri puolilla Suomea sijaitsevista joista ja puroista avattiin yhdeksän nousuestettä ja kaloille rakennettiin 40 uutta kutupaikkaa. Yhteistyö, jonka tunnistaa ”Kuteminen kuuluu kaikille” -sloganista, jatkuu entistä laajamittaisempana vuonna 2018.

Vastuullisuus, Asiakas, Itä-Suomi, Media, Etelä-Suomi, Lounais-Suomi

09.11.2017 13:11

Neste K Siltapuiston Välikankaille toinen K-kauppa Porissa

Neste K Siltapuiston kauppiaat Mauri ja Anne Välikangas aloittavat 20. marraskuuta myös K-Market Hyveläntien kauppiaina. K-kauppojen lisäksi Välikankaat toimivat Neste Ulvilan kauppiaina.

Media, Lounais-Suomi

08.11.2017 12:24

Onninen Mega Express entisen K-Rauta Orikedon tiloihin, Onninen Express K-Rauta Skanssin yhteyteen

K-Rauta Orikedon entisiin tiloihin Turun Vanhalle Tampereentielle avataan keväällä 2018 Onninen Mega Express -myymälä, kun tilat vapautuvat nykyisiltä vuokralaisilta K-maataloudelta ja Konekeskolta. Samaan aikaan Turun K-Rauta Skanssin yhteyteen rakennetaan Onninen Express -myymälä.

Media, Lounais-Suomi

06.11.2017 09:00

Lokakuu 2017

K-Supermarket Eura nykyaikaistettiin lattiasta kattoon

Euran K-Supermarketissa juhlistettiin torstaina 19.10. kaupan uudistusremontin valmistumista kakkukahvien merkeissä. Samalla juhlittiin Kimmon kaupan 25-vuotissyntymäpäiviä.

Media, Lounais-Suomi , Länsi-Suomi

20.10.2017 13:40

Jussi Valkama aloittaa kolmen K-Marketin kauppiaana Porissa ja Ulvilassa

Jussi Valkama (40) aloittaa K-kauppiaana kolmessa K-Marketissa Porissa ja Ulvilassa. Murtosenmutkan, Ulvilan ja Pormestarinluodon K-Marketien asiakkaat saavat sosiaalisen kauppiaan, jolle asiakkaiden arjen piristäminen on sydämen asia.

Media, Lounais-Suomi

17.10.2017 09:32

Päivi ja Marko Koistinen uuden K-Market Hiuntien kauppiaiksi Uudessakaupungissa

Kahden K-Marketin kauppiaana tällä hetkellä toimivat Päivi (46) ja Marko Koistinen (48) saavat marraskuun loppupuolella kolmannen kaupan. K-Market Hiuntie avataan Santtion kaupunginosan uuteen palvelukortteliin.

Media, Lounais-Suomi

03.10.2017 14:03

Syyskuu 2017

Salon Neste K Mariankadun uudistusremontti valmis – käyttöön uusi Kotipizza Go -palvelu

Kohta kuusi vuotta Neste K Mariankatua luotsanneet Neste K -kauppiaat Seppo ja Sirpa Varjus ovat saaneet Salon asemansa uudistusremontin päätökseen. Asemalla uudistuivat kahvila ruokineen, sisustus ja lisäksi asemalle aukeaa tänään valtakunnallisesti lanseerattava Kotipizza Go -palvelu.

Media, Lounais-Suomi

20.09.2017 10:08

Takaisin ylös