Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


83 uutista ja tiedotetta

Syyskuu 2017

K-Market visioi Lähiöfest2017-viikolla tulevaisuuden ruokakauppaa ja perustaa pop-up-ravintolan Vuosaareen

Lähiöfest2017-projektin toinen pääyhteistyökumppani K-Market isännöi festivaaliviikolla tulevaisuuden ruokakauppaa visioivaa työpajaa, on mukana yhteisöllisillä tapahtumatoreilla ja lietsoo festivaalihenkeä myös kaupoissa. Viikon huipentaa Vuosaaren lukioon avattava K-Marketin pop-up-ravintola Safka, jossa pääsee tutustumaan lähiön makuihin.

Vastuullisuus, Asiakas, Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

25.09.2017 10:18

Pirkka Parhaat -sarjaan Suomessa kasvatettu Benella-kirjolohi

Pirkka Parhaat -sarjan syksyn uutuus on ympäristölle ja ihmiselle hyvää tekevä Benella-kirjolohi. Benella-kirjolohi on erityisen hyvä rasvahappojen ja D-vitamiinin lähde. Se on Suomessa kasvatettu tuore kala, joka on ruokittu kestävästi valmistetulla rehulla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

20.09.2017 10:00

Pohjois-Inkoon ja Suomusjärven kututalkoissa autettiin uhanalaisia vaelluskalakantoja

Lapiot heiluivat ja hymy oli herkässä Pohjois-Inkoon ja Suomusjärven kututalkoissa. Talkoot olivat laatuaan ensimmäiset osana K-ryhmän ja WWF:n monivuotista yhteistyötä Suomen uhanalaisten vaelluskalakantojen elvyttämiseksi. Inkoossa taimenten reitiltä poistettiin nousueste, ja Suomusjärvellä taimenelle rakennettiin kutusoraikkoja.

Vastuullisuus, Media, Etelä-Suomi, Lounais-Suomi

18.09.2017 15:20

K-ryhmä kuunteli asiakaspalautetta: Pirkka kotimaisen meetvurstin lihan alkuperämaaksi Suomi

K-ryhmän asiakkaat ovat viime päivinä käyneet vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa Pirkka kotimaisen meetvurstin lihan alkuperästä. Toisin kuin nimestä voisi päätellä, Pirkka kotimainen meetvursti on valmistettu ulkomaisesta lihasta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

18.09.2017 11:09

Kesko nousi maailman arvostetuimpiin Dow Jonesin kestävän kehityksen World- ja Europe -indekseihin

Kesko on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen indekseihin DJSI World ja DJSI Europe. Keskon pisteet nousivat erityisesti ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuun osa-alueilla.

Vastuullisuus, Sijoittaja, Yritys, Media

13.09.2017 15:45

K-ryhmä mukana Nuku rauhassa -tapahtumissa

K-ryhmä on toiminut keväällä käynnistyneen Nuku rauhassa -kampanjan päätukijana. Maanpuolustuksen Tuki ry:n koordinoimaa Nuku rauhassa -kampanjaa ovat toteuttaneet vapaaehtoiset maanpuolustus- ja turvallisuusjärjestöt, veteraanijärjestöt ja lukuisat eri viranomaiset.

Vastuullisuus, Yritys, Media

12.09.2017 12:20

Tavoitteena vähentää K-kaupoissa syntyvää ruokahävikkiä 10 %

Ruokahävikki on merkittävä globaali ongelma, jonka vähentämiseksi K-ryhmä tekee aktiivisesti työtä. Kaikkiaan maailman ruoasta 25–30 % arvioidaan päätyvän roskiin. K-ryhmä asetti jo vuonna 2013 tavoitteekseen vähentää K-ruokakaupoissa syntyvää ruokahävikkiä kymmenen prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Hävikki vähenee tällä hetkellä 1–2 %:n vuositahdilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

08.09.2017 08:23

Inkoossa käynnistyvissä kututalkoissa autetaan uhanalaista taimenta lisääntymään

K-ryhmä, paikalliset K-kauppiaat ja WWF järjestävät Inkoon Ingarskilanjoella 4.–5. syyskuuta kaksipäiväiset talkoot, joiden aikana äärimmäisen uhanalaiselle taimenelle avataan reitti lisääntymisalueille. Talkoot ovat osa K-ryhmän ja WWF:n äskettäin käynnistynyttä laajaa ja monivuotista yhteistyötä Suomen vaelluskalojen pelastamiseksi.

Vastuullisuus, Media, Etelä-Suomi

04.09.2017 13:01

Elokuu 2017

K-ryhmä ja WWF yhteistyöhön uhanalaisten vaelluskalojen puolesta

K-ryhmä ja ympäristöjärjestö WWF aloittavat laajan, monivuotisen yhteistyön Suomen uhanalaisten vaelluskalakantojen pelastamiseksi ja palauttamiseksi. Yhteistyön tunnistaa "Kuteminen kuuluu kaikille" -sloganista.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

22.08.2017 15:50

Kananmunia on turvallista syödä

Moni kuluttaja on viime päivinä huolestunut kuullessaan uutisia hyönteismyrkkyä sisältäneistä hollantilaisista kananmunista. Viranomaisten ja K-ryhmän tuotetutkimuksen selvitysten mukaan kananmunia voi Suomessa syödä huoletta kuten ennenkin. Kaikki Keskon päivittäistavarakaupan valikoimissa olevat kananmunat ovat suomalaista alkuperää. Muualtakaan tulevien, kananmunaa ainesosana sisältävien tuotteiden ei ole todettu aiheuttavan vaaraa kuluttajille.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

11.08.2017 12:55

Takaisin ylös