Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


86 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2019

K-ryhmä kipusi vuoden 2018 Roosa nauha -keräyksen suurimmaksi yhteistyökumppaniksi yli puolen miljoonan euron lahjoituspotillaan

K-ruokakaupat osallistuivat Syöpäsäätiön vuoden 2018 Roosa nauha -kampanjaan ennätyksellisellä noin 586 00 euron lahjoitussummalla. Summa on K-ryhmän 11-vuotisen Roosa nauha -kampanjayhteistyön kaikkein aikojen suurin. Lahjoitussumman avulla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta sekä rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

09.01.2019 12:38

Onninen kumppaniksi Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoteen – katse alan tulevaisuudessa

Onninen ja Insinööriliitto solmivat kumppanuussopimuksen vuodelle 2019, jolloin Insinööriliitto täyttää 100 vuotta. Teknisen tukkukaupan rooli tulevaisuuden ratkaisujen tarjoamisessa on keskeinen: vahvan osaamisen avulla Onnisen asiantuntijat varmistavat, että uudet teknisen alan innovaatiot saavuttavat alan ammattilaiset kaikkialla Suomessa myös tulevaisuudessa.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

08.01.2019 09:00

Joulukuu 2018

Joskus pienikin teko voi muuttaa maailmaa – katso tunnelmallinen kooste kauppiaiden pienistä suurista teoista

Joskus pienikin teko voi muuttaa maailmaa. Olemme tänä vuonna kertoneet monista K-kauppiaiden pienistä suurista teoista eri puolilta Suomea. Mikä on Sinun pieni suuri tekosi vuodelle 2019?

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media

28.12.2018 10:00

K-Supermarket Hertta otti käyttöön uudenlaiset pantilliset ostoskassit

Pantillisilla ostoskasseilla muovikasseja voidaan vähentää jopa miljoonaa kappaletta vuodessa. Kassit ovat herättäneet asiakkaiden keskuudessa runsaasti huomiota heti käyttöönoton yhteydessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

17.12.2018 09:43

Lapset eivät saa jäädä ilman tarinoita – K-Rauta-kauppias Sirpa Kaalikoski kerää kirjalahjoituksia lähikoulun kirjastoon

K-Rauta-kauppias Sirpa Kaalikosken lähikoulun oppilaat Päijät-Hämeen Kärkölässä siirtyivät väistötiloihin koulun sisäilmaongelmien vuoksi, mutta koulukirjastoa ei pystytty ottamaan mukaan. Kirjoja rakastava kauppias ja hänen yrittäjäystävänsä päättivät kerätä oppilaille uudet kirjastokirjat ja haastaa asukkaita lahjoittamaan kirjoja koululle.

Vastuullisuus, Media

03.12.2018 13:00

K-Supermarket kannustaa lapsia ja nuoria kokeilemaan ja innostumaan ruoanlaitosta

K-Supermarket haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista ruokakulttuuria ja laajentaa suomalaisten ruokareviiriä askel kerrallaan. Suhde ruokaan syvenee vaiheittain, kokeileminen ja uuteen tutustuminen ovat tärkeä osa ruokasuhteen syventämisessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

03.12.2018 08:25

Marraskuu 2018

K-ryhmän trendikatsaus: tiedostava kuluttaminen valtailmiö – peruna tekee paluun

Tuore Ruokailmiöt 2019 -raportti kertoo, että ensi vuonna suurin suomalaisten ruokavalintoihin vaikuttava ilmiö on tiedostava kuluttaminen. Toiseksi suurimpana ilmiönä on arjen hyvinvointi ja kolmantena täsmähyvinvointi. Raaka-aineiden ja tuotteiden osalta vuonna 2019 ostoskoreihin valitaan entistä enemmän muun muassa valmiiksi perattua kalaa, tuoreita yrttejä ja perunaa sekä lähileipomon leipää ja pienpanimo-oluita.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

27.11.2018 09:15

Planin ja K-ryhmän uudenlainen yhteistyö avasi sadoille lapsille tien kouluun ja kehitti tehtaiden työoloja

Lastenoikeusjärjestö Plan International Suomi ja K-ryhmä kehittivät uuden yhteistyömallin, jolla parannettiin Thaimaan kalateollisuuden siirtotyöläisten perheiden elämää ja tehtaiden toiminnan vastuullisuutta. Nelivuotinen yhteistyöprojekti onnistui yli odotusten.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

22.11.2018 08:30

Takaisin ylös