Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


82 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2019

Työkokeilun kautta kohti valoisaa tulevaisuutta

Jokainen kipinä tarvitsee syttyäkseen mahdollisuuden. Tamperelaisen K-Supermarket HerkkuDuon kauppias Kari Salmipuro pysähtyi kuuntelemaan ja avasi Marko Torkkelille polun takaisin työelämään. Katso alta video Markon tarinasta.

Vastuullisuus, Työpaikat, Media, Länsi-Suomi

18.03.2019 10:00

Paketit perille droonilla K-Marketiin

Matkahuolto ja K-ryhmä testaavat nopeita toimituksia kuluttajalähetyksillä Vantaalla. Testijaksolla 18.–20.3.2019 Matkahuollon logistiikkaterminaalista lennätetään noin 100 pakettia Pakettipisteinä palveleville K-Market Kartanonkoskelle ja Ylästölle. Testin tarkoitus on kartoittaa toimintamallin tehokkuutta ja kapasiteettia. Paketit ovat aitoja kuluttajien verkkokauppalähetyksiä Matkahuollon kuljetusverkostosta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

15.03.2019 13:57

K-ryhmä vastaa luomun kasvavaan kysyntään – Pirkka-luomutuotteiden määrä kasvaa lähes 200:aan

Luomuruoan suosio kasvaa niin Suomessa kuin koko Euroopassa. K-ryhmä tuo luomun tänä vuonna yhä useamman saataville, kun Pirkka-sarja kasvaa kymmenillä uusilla luomutuotteilla. Valikoimissa on jatkossa jopa taco- ja salsadippejä luomuna. 

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 11:00

Uudesta teknologiasta tukea Keskon henkilöstön hyvinvoinnin johtamiseen

K-ryhmässä on pitkään ja systemaattisesti kehitetty toimintatapoja ja palveluita henkilöstön hyvinvoinnin tukemiseksi. Nyt hyvinvoinnin kehittämiseen valjastetaan entistä vahvemmin tiedolla johtaminen. Tavoitteena on hyvinvointia uhkaavien riskien parempi ennakointi ja hyvinvoinnin haasteisiin tarttuminen yhä varhaisemmassa vaiheessa.

Vastuullisuus, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 09:31

K-ryhmä tuo asiakkailleen palvelun, joka kertoo ostosten kotimaisuustason

Uusi K-Ostokset-palvelu näyttää K-ryhmän asiakkaille heidän K-ruokakaupoista tekemänsä ostokset kokonaisuudessaan ja auttaa ymmärtämään ostosten vaikutuksia. Ensimmäisessä vaiheessa palvelu kertoo asiakkaan ostosten kotimaisuustason ja auttaa lisäämään kotimaisten tuotteiden määrää ostoskorissa. Tulevaisuudessa palvelussa tarjotaan asiakkaille myös esimerkiksi vastuullisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä mittareita.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

12.03.2019 13:00

Keskon vuosiraportti: Keskon ja K-kauppiaiden tuottama taloudellinen hyöty Suomen maakuntiin yli 8 miljardia euroa

Keskon vuosiraportti 2018 kertoo Keskon strategian ja kestävän kehityksen työn etenemisestä kattavin tunnusluvuin. Raportissa kuvataan K-ryhmän arvonluontia koko yhteiskuntaan sekä toimenpiteitä ympäristöstä huolehtimiseksi ja toimitusketjujen vastuullisuuden varmentamiseksi.

Vastuullisuus, Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

08.03.2019 09:10

Kyselytutkimus: kolmannes naisista on kohdannut ennakkoluuloja ajotaitojaan kohtaan

Sukupuoleen liittyvät ennakkoluulot ja stereotypiat elävät sitkeästi ihmisten mielessä, selviää Neste K:n kyselytutkimuksesta. Liikennetutkija Ida Maasalon mukaan stereotyyppinen näkemys naisista huonompina kuskeina syntyy jo lapsuudessa. Neste K haluaa muuttaa naisiin autoilijoina kohdistuvia ennakkoluuloja Nainen ratissa -kampanjallaan.  

Vastuullisuus, Media

07.03.2019 14:30

Asiakaspalvelijaksi syntynyt

Juha-Matti Lamminheimo, 27, nappasi helmikuun Sykähdys-tittelin. Seinäjoen Päivölän K-Citymarketissa asiakkaat ovat toistuvasti antaneet Juha-Matista kaupan palautelaatikkoon kiitosta. Hymypoika-patsaan aikoinaan koulussa saanut Juha-Matti eli Junnu iloitsee saamastaan tunnustuksesta.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media, Länsi-Suomi

05.03.2019 16:51

K-ryhmä poistaa muovit Pirkka-vanupuikoista – muovisäästöä 30 tonnia vuodessa

Pirkka-vanupuikkojen muovivarret muuttuvat paperisiksi ja vanupuikkojen muovipakkaukset kartonkisiksi. Muovin poistaminen Pirkka-vanupuikoista on yksi osa K-ryhmän muovilinjauksen toimenpiteistä muovin kertakulutuksen vähentämiseksi ja kiertotalouden edistämiseksi.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

01.03.2019 09:00

Helmikuu 2019

Hävikkihedelmät mehuksi paikallisin voimin

Kolhiintunutkin hedelmä voi olla syötävä – ja juotava. K-Supermarket Imatrankosken kauppias Topi Riutta lähti yhteistyöhön paikallisen yrittäjän kanssa, ja nyt kaupan hävikkihedelmistä puristetaan mehua.

Vastuullisuus, Asiakas, Itä-Suomi, Media

11.02.2019 10:25

Takaisin ylös