Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


101 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2019

Intersport valittu jälleen Suomen luotetuimmaksi urheilukaupaksi

Intersport menestyi jälleen Valittujen Palojen (Reader’s Digest) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa: Intersport on neljättä vuotta peräkkäin Suomen luotetuin urheilukauppa. Se sai peräti 42 prosenttia kategorian maininnoista. Eroa toiseksi luotetuimpaan merkkiin oli 28 prosenttiyksikköä.

Asiakas, Yritys, Media

17.01.2019 09:00

Asumismukavuutta ilmalämpöpumpulla – tilaa nyt omasi ensi kesää varten

Ilmalämpöpumpun hankinnan suunnittelu tulevaa kesää varten kannattaa aloittaa nyt. Asumismukavuutta tuova ilmalämpöpumppu paitsi viilentää helteessä myös lämmittää talven pakkasissa. Ilmalämpöpumppu on myös ekologinen vaihtoehto: K-Raudan Remonttineuvonnan mukaan talon energiankulutusta voi pienentää uuden ilmalämpöpumpun avulla jopa yli 50 prosenttia.

Asiakas, Yritys, Media

02.01.2019 09:30

Joulukuu 2018

Hehku Kauppaa koskevat yt-neuvottelut päättyivät – toiminta loppuu kevääseen 2019 mennessä

Keskon ja Oriolan yhdessä omistama, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketju Hehku Kauppa Oy on saanut päätökseen yrityksen henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelujen lopputuloksena liiketoiminta yrityksessä loppuu.

Yritys

19.12.2018 13:03

Keskon kotisivut arvioitiin Euroopan neljänneksi parhaiksi

Keskon kotisivut osoitteessa www.kesko.fi on arvioitu Euroopan neljänneksi parhaaksi yrityssivustoksi. Ykköspaikalle ylsi italialainen Eni, toiseksi suomalainen Wärtsilä ja kolmossijalle italialainen Snam. Vertailussa oli mukana Euroopan 500 markkina-arvoltaan suurinta pörssiyhtiötä.

Sijoittaja, Yritys, Media

18.12.2018 10:46

K-Supermarket Hertta otti käyttöön uudenlaiset pantilliset ostoskassit

Pantillisilla ostoskasseilla muovikasseja voidaan vähentää jopa miljoonaa kappaletta vuodessa. Kassit ovat herättäneet asiakkaiden keskuudessa runsaasti huomiota heti käyttöönoton yhteydessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

17.12.2018 09:43

Vuoden leipäkauppa -kilpailussa kaikki kolme finalistia ovat K-ruokakauppoja

Suomen Leipuriliitto ry:n syyskuussa käynnistämä Vuoden 2019 Leipäkauppa -kilpailu on edennyt finalistivaiheeseen. Valinta tehdään nyt 23. kerran. Tämän vuoden finaalista tekee poikkeuksellisen se, että kaikki kolme finaaliin päässyttä kauppaa ovat K-ruokakauppoja.

Asiakas, Yritys, Media

05.12.2018 15:23

K-ryhmä selvitti: Jouluruokiin kaivataan vaihtelua

Vaikka joulu on edelleen suomalaisten mielissä perinteinen juhla, 80 prosenttia kertoo kaipaavansa vaihtelua joulupöytään. Uusia reseptejä kokeillaan erityisesti joulun jälkiruokatarjoiluissa. Arkiruokanakin vauhdikkaasti yleistynyt sushi hiipii myös jouluun, sitä olisi valmis kokeilemaan 15 prosenttia suomalaisista myös joulupöydässä.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

03.12.2018 11:00

K-Supermarket kannustaa lapsia ja nuoria kokeilemaan ja innostumaan ruoanlaitosta

K-Supermarket haluaa olla mukana kehittämässä suomalaista ruokakulttuuria ja laajentaa suomalaisten ruokareviiriä askel kerrallaan. Suhde ruokaan syvenee vaiheittain, kokeileminen ja uuteen tutustuminen ovat tärkeä osa ruokasuhteen syventämisessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

03.12.2018 08:25

Marraskuu 2018

K-ryhmän trendikatsaus: tiedostava kuluttaminen valtailmiö – peruna tekee paluun

Tuore Ruokailmiöt 2019 -raportti kertoo, että ensi vuonna suurin suomalaisten ruokavalintoihin vaikuttava ilmiö on tiedostava kuluttaminen. Toiseksi suurimpana ilmiönä on arjen hyvinvointi ja kolmantena täsmähyvinvointi. Raaka-aineiden ja tuotteiden osalta vuonna 2019 ostoskoreihin valitaan entistä enemmän muun muassa valmiiksi perattua kalaa, tuoreita yrttejä ja perunaa sekä lähileipomon leipää ja pienpanimo-oluita.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

27.11.2018 09:15

Takaisin ylös