Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


129 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2019

Intersport valittu jälleen Suomen luotetuimmaksi urheilukaupaksi

Intersport menestyi jälleen Valittujen Palojen (Reader’s Digest) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa: Intersport on neljättä vuotta peräkkäin Suomen luotetuin urheilukauppa. Se sai peräti 42 prosenttia kategorian maininnoista. Eroa toiseksi luotetuimpaan merkkiin oli 28 prosenttiyksikköä.

Asiakas, Yritys, Media

17.01.2019 09:00

Joulukuun Sykähdys-palkinto yllätti rovaniemeläisen Ollin iloisesti

Neste K Reissumiehessä Rovaniemellä koettiin joulukuussa iloinen yllätys, kun liikenneaseman työntekijä Olli Heikkilä palkittiin K-ryhmän Sykähdys-palkinnolla. Titteli myönnetään kuukausittain työntekijälle, jonka toiminta on aikaansaanut sykähdyttävää asiakaspalautetta.

Asiakas, Työpaikat, Pohjois-Suomi, Media

14.01.2019 09:58

K-ryhmä kipusi vuoden 2018 Roosa nauha -keräyksen suurimmaksi yhteistyökumppaniksi yli puolen miljoonan euron lahjoituspotillaan

K-ruokakaupat osallistuivat Syöpäsäätiön vuoden 2018 Roosa nauha -kampanjaan ennätyksellisellä noin 586 00 euron lahjoitussummalla. Summa on K-ryhmän 11-vuotisen Roosa nauha -kampanjayhteistyön kaikkein aikojen suurin. Lahjoitussumman avulla tuetaan kotimaista rintasyöpätutkimusta sekä rintasyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

09.01.2019 12:38

Onninen kumppaniksi Insinööriliiton 100-vuotisjuhlavuoteen – katse alan tulevaisuudessa

Onninen ja Insinööriliitto solmivat kumppanuussopimuksen vuodelle 2019, jolloin Insinööriliitto täyttää 100 vuotta. Teknisen tukkukaupan rooli tulevaisuuden ratkaisujen tarjoamisessa on keskeinen: vahvan osaamisen avulla Onnisen asiantuntijat varmistavat, että uudet teknisen alan innovaatiot saavuttavat alan ammattilaiset kaikkialla Suomessa myös tulevaisuudessa.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

08.01.2019 09:00

Niko ja Sirpa Lamberg aloittavat K-Rauta Saarijärven kauppiaina ja jatkavat K-Rauta-kauppiaina myös Äänekoskella

K-Rauta Saarijärven kauppiaina aloittavat 4. tammikuuta Niko ja Sirpa Lamberg. He jatkavat kauppiaina myös Äänekosken K-Raudassa. Uudet kauppiaat lupaavat kehittää K-Rauta Saarijärven valikoimaa paikalliset tarpeet huomioiden ja panostaa jatkossakin palveluun.

Asiakas, Media, Keski-Suomi

04.01.2019 09:00

Asumismukavuutta ilmalämpöpumpulla – tilaa nyt omasi ensi kesää varten

Ilmalämpöpumpun hankinnan suunnittelu tulevaa kesää varten kannattaa aloittaa nyt. Asumismukavuutta tuova ilmalämpöpumppu paitsi viilentää helteessä myös lämmittää talven pakkasissa. Ilmalämpöpumppu on myös ekologinen vaihtoehto: K-Raudan Remonttineuvonnan mukaan talon energiankulutusta voi pienentää uuden ilmalämpöpumpun avulla jopa yli 50 prosenttia.

Asiakas, Yritys, Media

02.01.2019 09:30

Joulukuu 2018

Joskus pienikin teko voi muuttaa maailmaa – katso tunnelmallinen kooste kauppiaiden pienistä suurista teoista

Joskus pienikin teko voi muuttaa maailmaa. Olemme tänä vuonna kertoneet monista K-kauppiaiden pienistä suurista teoista eri puolilta Suomea. Mikä on Sinun pieni suuri tekosi vuodelle 2019?

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media

28.12.2018 10:00

K-Supermarket Hertta otti käyttöön uudenlaiset pantilliset ostoskassit

Pantillisilla ostoskasseilla muovikasseja voidaan vähentää jopa miljoonaa kappaletta vuodessa. Kassit ovat herättäneet asiakkaiden keskuudessa runsaasti huomiota heti käyttöönoton yhteydessä.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

17.12.2018 09:43

Ensimmäisenä Suomessa: K-ryhmä ostaa ulkomainontaa ohjelmallisesti

K-ryhmän in-housena toimiva markkinointitiimi on ostanut ohjelmallisesti ulkomainontaa ensimmäisenä Suomessa*. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että K-ryhmä on ostanut markkinointikampanjassa mukana olevan ulkomainonnan mediatilan suoraan ja automaattisesti järjestelmien kautta ilman välikäsiä, mikä mahdollistaa suoraan kampanjan reaaliaikaisen optimoinnin sekä datan tehokkaan hyödyntämisen mainonnan kohdentamisessa.

Asiakas, Media

14.12.2018 10:13

Takaisin ylös