Uutiset ja tiedotteet

Pörssitiedotteet johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimista julkaistaan täällä.

Tarkenna aihe


134 uutista ja tiedotetta

Syyskuu 2017

Ensimmäinen uusperustantainen Neste K Riviera Maskussa harjakorkeudessa

Kaikki yli 70 Neste K liikenneasemaa uudistuvat, mutta ensimmäinen alusta asti rakennettu Neste K liikenneasema rakennetaan Maskun Rivieran yritysalueelle. Liikenneasema on nyt harjakorkeudessa ja perinteisiä harjannostajaisia vietettiin 21.9.2017.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

25.09.2017 16:19

K-Ruoka Awards -finalistit valittu

K-Ruoka Awards palkitsee jälleen Suomen parhaat ruokahuiput. Palkintoja jaetaan yhteensä seitsemässä eri kategoriassa. K-Ruoka Awards palkitsee vuoden uutuustuotteen, vuoden lähituottajan, vuoden Pirkka-tuotteen, vuoden vastuullisuusteon sekä vuoden parhaan K-Citymarketin, K-Supermarketin ja K-Marketin. Kilpailu järjestetään tänä vuonna toista kertaa.

Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

25.09.2017 13:01

K-Market visioi Lähiöfest2017-viikolla tulevaisuuden ruokakauppaa ja perustaa pop-up-ravintolan Vuosaareen

Lähiöfest2017-projektin toinen pääyhteistyökumppani K-Market isännöi festivaaliviikolla tulevaisuuden ruokakauppaa visioivaa työpajaa, on mukana yhteisöllisillä tapahtumatoreilla ja lietsoo festivaalihenkeä myös kaupoissa. Viikon huipentaa Vuosaaren lukioon avattava K-Marketin pop-up-ravintola Safka, jossa pääsee tutustumaan lähiön makuihin.

Vastuullisuus, Asiakas, Media, Etelä-Suomi, Pääkaupunkiseutu

25.09.2017 10:18

K-Rauta tutki miten suomalaiset suhtautuvat remontointiin – avaa ilmaisen Remonttineuvonta-palvelun

K-Raudan tuoreen tutkimuksen* mukaan suomalaiset suhtautuvat remontointiin luottavaisesti, mutta siihen liittyy paljon kysymyksiä ja epävarmuuttakin erityisesti suuremmissa remonteissa. K-Raudan uusi ilmainen Remonttineuvonta-vastauspalvelu auttaa kaikenlaisissa remontointiin liittyvissä kysymyksissä.

Asiakas, Yritys, Media

20.09.2017 10:01

Pirkka Parhaat -sarjaan Suomessa kasvatettu Benella-kirjolohi

Pirkka Parhaat -sarjan syksyn uutuus on ympäristölle ja ihmiselle hyvää tekevä Benella-kirjolohi. Benella-kirjolohi on erityisen hyvä rasvahappojen ja D-vitamiinin lähde. Se on Suomessa kasvatettu tuore kala, joka on ruokittu kestävästi valmistetulla rehulla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

20.09.2017 10:00

K-ryhmä kuunteli asiakaspalautetta: Pirkka kotimaisen meetvurstin lihan alkuperämaaksi Suomi

K-ryhmän asiakkaat ovat viime päivinä käyneet vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa Pirkka kotimaisen meetvurstin lihan alkuperästä. Toisin kuin nimestä voisi päätellä, Pirkka kotimainen meetvursti on valmistettu ulkomaisesta lihasta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

18.09.2017 11:09

Korkeakouluopiskelijat saavat 5 % ostohyvityksen K-ryhmän ruokakaupoista

K-ryhmä aloittaa uuden, koko Suomen kattavan opiskelijaedun tarjoamisen. Korkeakouluopiskelijat saavat jatkossa ostoksistaan 10-kertaisesti Plussaa. Tämä tarkoittaa 5 prosentin ostohyvitystä edellisen kuun ruokaostoksista. Ostohyvitys maksetaan Plussa-rahana. K-ryhmä haluaa uudella edulla tarjota myös opiskelijoille mahdollisuuden tehdä laadukkaita ja vastuullisia kulutusvalintoja.

Asiakas, Media

13.09.2017 13:10

Trendejä ja ratkaisuja Kespron messuilta

Kespron vuosittaiselta messukiertueelta löytyvät esimerkiksi parhaat wurstit Oktoberfesteille. Lisäksi esittelyssä kaikki syksyn ja ensi vuoden tärkeimmät ravintola- ja hotellialan uutuudet.

Asiakas, Yritys, Media

12.09.2017 14:19

Design sprint -menetelmällä yhtenäisempää asiakaskokemusta digipalveluille

Syyskuussa K-ryhmässä aloitettiin design sprint, jossa yhdessä keskustelemalla ja ongelmia ratkoen kehitetään jo olemassa olevia digitaalisia palvelukonsepteja paremmiksi. Samalla keksitään myös uusia ratkaisuja asiakkaiden palvelujen kehittämiseksi.

Asiakas, Yritys, Media

11.09.2017 10:06

Tavoitteena vähentää K-kaupoissa syntyvää ruokahävikkiä 10 %

Ruokahävikki on merkittävä globaali ongelma, jonka vähentämiseksi K-ryhmä tekee aktiivisesti työtä. Kaikkiaan maailman ruoasta 25–30 % arvioidaan päätyvän roskiin. K-ryhmä asetti jo vuonna 2013 tavoitteekseen vähentää K-ruokakaupoissa syntyvää ruokahävikkiä kymmenen prosenttia vuoteen 2020 mennessä. Hävikki vähenee tällä hetkellä 1–2 %:n vuositahdilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

08.09.2017 08:23

Takaisin ylös