Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


119 uutista ja tiedotetta

Maaliskuu 2019

Paketit perille droonilla K-Marketiin

Matkahuolto ja K-ryhmä testaavat nopeita toimituksia kuluttajalähetyksillä Vantaalla. Testijaksolla 18.–20.3.2019 Matkahuollon logistiikkaterminaalista lennätetään noin 100 pakettia Pakettipisteinä palveleville K-Market Kartanonkoskelle ja Ylästölle. Testin tarkoitus on kartoittaa toimintamallin tehokkuutta ja kapasiteettia. Paketit ovat aitoja kuluttajien verkkokauppalähetyksiä Matkahuollon kuljetusverkostosta.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

15.03.2019 13:57

K-ryhmä vastaa luomun kasvavaan kysyntään – Pirkka-luomutuotteiden määrä kasvaa lähes 200:aan

Luomuruoan suosio kasvaa niin Suomessa kuin koko Euroopassa. K-ryhmä tuo luomun tänä vuonna yhä useamman saataville, kun Pirkka-sarja kasvaa kymmenillä uusilla luomutuotteilla. Valikoimissa on jatkossa jopa taco- ja salsadippejä luomuna. 

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

14.03.2019 11:00

K-ryhmä tuo asiakkailleen palvelun, joka kertoo ostosten kotimaisuustason

Uusi K-Ostokset-palvelu näyttää K-ryhmän asiakkaille heidän K-ruokakaupoista tekemänsä ostokset kokonaisuudessaan ja auttaa ymmärtämään ostosten vaikutuksia. Ensimmäisessä vaiheessa palvelu kertoo asiakkaan ostosten kotimaisuustason ja auttaa lisäämään kotimaisten tuotteiden määrää ostoskorissa. Tulevaisuudessa palvelussa tarjotaan asiakkaille myös esimerkiksi vastuullisuuteen ja hyvinvointiin liittyviä mittareita.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

12.03.2019 13:00

K-Supermarket Herkkupähkinä Vantaalla ja K-Citymarket Järvenpää Kultainen Pippuri -kisan suosikkikauppoja

Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa palkittiin lehden lukijoiden esiin nostamia kauppoja. K-Supermarket Herkkupähkinä kauppias Ohto Paronen kiittää ennen kaikkea hyvää henkilökuntaansa. K-Citymarket Järvenpään kauppias Markku Hautala on iloinen hyvän henkilökunnan lisäksi siitä, että asiakkaat arvostavat hyvää makua yhä enemmän. Lue tarkemmin asiakkaiden kommentteja molemmista kaupoista alta:

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

08.03.2019 12:05

Asiakaspalvelijaksi syntynyt

Juha-Matti Lamminheimo, 27, nappasi helmikuun Sykähdys-tittelin. Seinäjoen Päivölän K-Citymarketissa asiakkaat ovat toistuvasti antaneet Juha-Matista kaupan palautelaatikkoon kiitosta. Hymypoika-patsaan aikoinaan koulussa saanut Juha-Matti eli Junnu iloitsee saamastaan tunnustuksesta.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media, Länsi-Suomi

05.03.2019 16:51

K-ryhmä poistaa muovit Pirkka-vanupuikoista – muovisäästöä 30 tonnia vuodessa

Pirkka-vanupuikkojen muovivarret muuttuvat paperisiksi ja vanupuikkojen muovipakkaukset kartonkisiksi. Muovin poistaminen Pirkka-vanupuikoista on yksi osa K-ryhmän muovilinjauksen toimenpiteistä muovin kertakulutuksen vähentämiseksi ja kiertotalouden edistämiseksi.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

01.03.2019 09:00

Helmikuu 2019

Budget Sport tarjoaa 2.3. koko kansan Mitalikahvit – tuo oma mitalisaaliisi näytille

Budget Sport kutsuu 2. maaliskuuta myymälöihinsä Mitalikahveille kaikki mitalin urheilukilpailusta saaneet. Kutsulla halutaan nostaa esille kaikkia urheilussa menestyneitä – oli kyse vaikkapa koulun hiihtokilpailusta tai kisasta piiritasolla. Urheilukauppaketjun järjestämään valtakunnalliseen tapahtumaan odotetaan tuhansia kävijöitä ympäri Suomen.

Asiakas, Yritys, Media

27.02.2019 09:00

Kylpyhuoneremontti mielessä? Muista kolme asiaa suunnittelussa

Unelmoitko kylpyhuoneen uudistamisesta? Kylpyhuoneen tunnelmaa voi piristää helposti uusimalla sisustuksen. Isommat remontit kannattaa kuitenkin teettää alan ammattilaisella tai kääntyä K-Raudan Remonttimestarin puoleen. K-Rauta antaa vinkit kylpyhuoneen uudistamiseen.

Asiakas, Yritys, Media

26.02.2019 09:00

Onninen ja Are mukana rakentamassa K-ryhmän päätoimitaloa Helsingin Kalasatamaan

K-ryhmän uuden toimitalon K-Kampuksen rakentaminen on jo pitkällä, ja uusi toimitalo Helsingin Kalasatamaan valmistuu keväällä 2019. K-Kampuksen ensimmäisen vaiheen sähköurakoinnista vastaava Are hankkii tuotteet Onnisen kautta. Kaupungin ja julkisen liikenteen ytimessä oleva työmaa vaatii tarkkaa projektihallintaa ja aikataulutusta, jotta tavarantoimitukset sujuvat häiriöttä.

Asiakas, Yritys, Media

19.02.2019 09:00

Hävikkihedelmät mehuksi paikallisin voimin

Kolhiintunutkin hedelmä voi olla syötävä – ja juotava. K-Supermarket Imatrankosken kauppias Topi Riutta lähti yhteistyöhön paikallisen yrittäjän kanssa, ja nyt kaupan hävikkihedelmistä puristetaan mehua.

Vastuullisuus, Asiakas, Itä-Suomi, Media

11.02.2019 10:25

Takaisin ylös