Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


120 uutista ja tiedotetta

Kesäkuu 2024

Aki Järvelin aloittaa kauppiasuransa K-Market Noormarkussa ja K-Market Forssintiellä

Kaksi noormarkkulaista K-Marketia saa uuden kauppiaan tulevana syksynä, kun Aki Järvelin aloittaa kauppiasuransa. Järvelin ottaa haltuunsa K-Market Forssintien 1. syyskuuta ja K-Market Noormarkun 1. lokakuuta.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

27.06.2024 07.31

Uusi K-Citymarket Kuopion Haapaniemeen rakentuu savolaisin voimin

Kesko on valinnut K-Citymarket Kuopio Haapaniemen rakentajat. Pääurakoitsija on Jalon Rakentajat Oy. Työt alkavat heinä–elokuussa. 

Asiakas, Yritys, Itä- ja Keski-Suomi, Media

26.06.2024 07.10

Janne ja Aulikki Pelttari Saariselän uuden K-Marketin kauppiaiksi

Janne ja Aulikki Pelttari ottavat vastaan loppusyksystä Saariselän uuden K-Marketin kauppiaan tehtävät. Samassa kaupan nimi muuttuu K-Market Saariseläksi.

Asiakas, Yritys, Pohjois-Suomi, Media

25.06.2024 08.05

Selvitimme: Näiden asioiden perusteella suomalainen valitsee grillimakkaransa

Myydyimpien grillimakkaroiden kymmenen kärjestä löytyy joka kesä monia perinteisiä, jopa vuosien ajan myynnissä olleita tuotteita. Tästä huolimatta suomalainen valitsee makkaransa ajatuksella ja muiden asioiden kuin tuotemerkin perusteella. Tuttu tuotemerkki on nimittäin vasta viidenneksi tärkein makkaran valintaperuste. Sitä suurempi merkitys on muun muassa tuotteen kotimaisuudella ja lihapitoisuudella, joista jälkimmäinen on tärkeää erityisesti miehille.

Asiakas, Media

19.06.2024 12.55

Nämä uudet viinit ovat herättäneet asiakkaiden kiinnostuksen

Ruokakauppojen juomaosastot monipuolistuivat nopeasti, kun maksimissaan 8-prosenttiset käymisteitse valmistetut juomat saapuivat viime viikon alussa kauppojen hyllyille. Uudentyyppiset tuotteet kiinnostivat kuluttajia ensimmäisellä myyntiviikolla ennakkoarvioita enemmän. Suurin kiinnostus on kohdistunut valkoviineihin, ja viikonloppuna kuohuviinit nostivat rooliaan.

Asiakas, Media

18.06.2024 09.52

Koko perheen Liike on lääke -kiertue saapuu Turkuun

Liike on lääke -kiertue saapuu Turun Tuomiokirkontorille torstaina 27.6. Lasten ja nuorten liikuttamiseen tähtäävän kiertueen puitteissa järjestettävä koko perheen tapahtuma on maksuton. Tapahtuma ja kiertue ovat osa valtakunnallista Liike on lääke -hanketta, jonka tavoitteena on järjestää tänä vuonna lapsille ja nuorille noin 100 liikuntatapahtumaa.

Asiakas, Media, Varsinais-Suomi ja Häme

18.06.2024 08.32

Liike on lääke -kiertue laittaa lapset ja nuoret liikkeelle Lappeenrannassa

Liike on lääke -kiertue saapuu Lappeenrannan kaupungintalon edustalle tiistaina 25.6. Lasten ja nuorten liikuttamiseen tähtäävän kiertueen puitteissa järjestettävä koko perheen tapahtuma on maksuton. Tapahtuma ja kiertue ovat osa valtakunnallista Liike on lääke -hanketta, jonka tavoitteena on järjestää tänä vuonna lapsille ja nuorille noin 100 liikuntatapahtumaa. 

Asiakas, Itä- ja Keski-Suomi, Media

17.06.2024 08.32

”Meillä on hyvä valmius uusien tuotteiden tarjontaan” - alkoholilain muutos mahdollistaa uudenlaiset juomavaihtoehdot niin piknikeille kuin pizzan seuraksi

Hyvän ruoan ja juoman yhdistäminen on alkoholilain muutoksen toteutuessa entistä helpompaa, kun ruokakaupan asiakkaille tulisi tarjolle enintään 8-prosenttiset käymisteitse valmistetut juomat. K-ryhmässä lakimuutokseen on valmistauduttu hyvissä ajoin niin tuotevalikoiman kuin asiakkaiden opastamisen näkökulmasta. Uudet tuotteet pyritään saamaan asiakkaille tarjolle ensimmäisestä mahdollisesta päivästä lähtien. Uusi laki edellyttää vielä presidentin vahvistuksen.

Asiakas, Media

05.06.2024 16.19

K-Citymarket Kankaanpään kokonaisuudistus on valmis

K-Citymarket Kankaanpään kokonaisuudistus on valmistunut. Laajentunut kauppa tarjoaa asiakkaille entistäkin suuremman valikoiman. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan monin tavoin torstaista 6.6. alkaen.

Asiakas, Yritys, Media, Länsi-Suomi

05.06.2024 15.42

Hyvän fiiliksen kauppa uudistui täysin – K-Citymarket Kirkkonummen kokonaisuudistus on valmis

K-Citymarket Kirkkonummen kokonaisuudistus on valmistunut. Uudistettu kauppa tarjoaa asiakkaille laadukkaat ja laajat valikoimat sekä muun muassa uuden leipomon ja lähialueen laajimman sushi-buffetin. Uudistuneen kaupan avajaisia juhlitaan torstaina 6.6.

Asiakas, Yritys, Media, Etelä-Suomi

05.06.2024 07.31

Takaisin ylös