Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Turkuun kahden tapahtuman voimalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.6.2023 K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Turkuun kahdella tapahtumalla.
  • Keskiviikkona 28.6.2023 klo 14-18 K-Citymarket Länsikeskuksen pihalle
  • Torstaina 29.6.2023 klo 12-16 K-Citymarket Kupittaan pihalle.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Turussa vastaavat, K-kauppiaat Juha Jylli ja Hannu Aaltonen, paikallisseurat TPS juniorijalkapallo ja Liedon Pallo sekä K-ryhmä.

Torstaina K-Citymarket Kupittaan tapahtumassa esiintyy freestyle-jalkapallon nelinkertainen Suomen mestari Alexander Wessberg.

Turkulaisia hemmotellaan kahdella Futiskiertueen tapahtumalla

K-kauppias Juha Jylli kertoo, että lasten ja nuorten liikkuminen ja hyvinvointi on hänelle tärkeää. Kahden teini-ikäisen pojan isänä hän tietää, että lapsille on tärkeää saada mahdollisuus päästä kokeilemaan eri harrastuksia. ”On mahtavaa olla mukana tarjoamassa ajanvietettä lomaansa viettäville lapsille Futiskiertueen muodossa. Olen mukana tapahtumassa henkilökuntamme kanssa. ”

”Kupittaan K-Citymarket on jo vuosikausien ajan ollut mukana tukemassa urheilua. Sijaintimme lähellä Kupittaan urheilualuetta vahvistaa sidettämme turkulaiseen urheiluun”, toteaa K-kauppias Hannu Aaltonen. ”Itselläni on urheilukokemusta jalkapallon, jääkiekon ja amerikkalaisen jalkapallon pelaamisen kautta. Myöhemmin olen ollut myös HCTPS hallituksessa.”

Turussa kaikki neljä K-Citymarketia tukevat useita alueen juniorijoukkueita Plussa-sponsoroinnin kautta.

TPS Juniorijalkapallo ja Liedon Pallo kutsuvat mukaan tapahtumiin

”Futiskesä on parhaimmillaan ja tässä tapahtumassa pääset paitsi viettämään aikaa kuningaslajin parissa, myös tapaamaan TPS:n Kansallisen liigan pelaajia! Tule mukaan tapahtumaan, josta toivottavasti löydät itsekin löydät kipinän lähteä kentille ja katsomoihin”, toivottaa vieraat tervetulleeksi K-Citymarket Länsikeskukseen TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

“On hienoa päästä yhtenä jalkapalloseurana mukaan K-ryhmän Futiskiertueelle levittämään jalkapallon- ja futsalin ilosanomaa ympäri Suomea. Tervetuloa siis lämpimästi torstaiseen Kupittaan K-Citymarketin tapahtumaan! Siellä tapaat seuramme edustusjoukkuelaisia sekä junioreitamme. Heidät tunnistat punamustasta väristä sekä sen tuomasta sykkeestä”, kutsuu puolestaan K-Citymarket Kupittaan tapahtumaan Liedon Pallon puheenjohtaja Eija Isoheiko.

Turun Palloseura on vuonna 1922 perustettu perinteikäs turkulainen palloiluseura. Jalkapallo on kuulunut seuran lajivalikoimaan alusta asti. TPS jalkapallon junioritoiminnassa pelaajia on noin 800. Seuran joukkueet osallistuvat vuosittain Palloliiton alaisiin alueellisiin sekä valtakunnallisiin sarjoihin. Juniorijoukkueiden lisäksi naisten 2 - ja harrastejoukkueet, ikämiesjoukkueet, miesten futsaljoukkue sekä temppukoululaiset, TPS Mimmit ja perhefutaajat ovat osa toimintaamme – unohtamatta tietenkään TPS Sateenkaari –joukkuetta liikunnallisille, yli 13-vuotiaille kehitysvammaisille! Seuran huippufutiksen lippulaivoina toimivat Kansallisessa liigassa pelaava naisten edustusjoukkue sekä Miesten Ykkösessä pelaava miesten edustusjoukkue. Turku on mustavalkoinen!

Liedon Pallo juhlii tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan jalkapallon ja futsalin parissa. Liedon Pallossa pelaa lähes 500 jalkapalloilijaa sekä yli 100 futsalistaa. Perhe- ja ensifutis ovat nousseet tänä keväänä huimaan suosioon ja iso kiitos siitä kuuluu nuorille junioreillemme, jotka lähtivät innolla mukaan ohjaamaan kyseisiä ryhmiä. Tämän lisäksi myös soveltava jalkapallo on saanut lisää uusia harrastajia ja kovasti odotammekin jo syksyä, jotta pääsisimme järjestämään ensimmäisen ottelunkin. Positiivinen Punamusta syke on vahvuutemme. Positiivisuus edesauttaa lajiin motivoitumista ja rakastumista.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös