K-duuni-voitto Nokialle

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.11.2019 Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä voitti vuoden kaupan työntekijän K-duuni-palkinnon viime lauantaina Helsingissä K-ryhmän yhteisessä tapahtumassa K-Teamin Päivillä. 

K-duuni kilpailussa etsittiin sekä vuoden K-työnantajakauppiasta että K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää. Ehdokkaina kilpailussa saattoivat olla kaikki K-kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat.

Kauppa on kuin toinen kotini!

Leena kertoo tunnelmien olevan aivan loistavat: ”Ai, että nyt on kaikkea kivaa!”, hän iloitsee. ”Olen niin otettu, onnellinen ja kiitollinen tästä voitosta”. Hän myös hämmästelee kuinka ihmiset ovat myötäeläneet ja jännittäneet hänen puolestaan.

”Kun kävin pikaisesti kaupalla niin, sain ihmisiltä halauksia, onnentoivotuksia ja kannustusta. Muun muassa, eräs asiakas totesi, että koko Koskenmäki on sekaisin sinusta!”.

”En voi sitä tarpeeksi korostaa, että miten hieno paikka Koskenmäki on! Työkaverini, asiakkaamme ja kauppiaspariskunta ovat mahtavia. Siksi tunnen, että K-Market Koskenmäki on kuin toinen kotini, niin mielelläni sinne aina töihin tulen”, Leena vakuuttaa.

K-Market Koskenmäessä tarjotaan ”mitalikahvit” perjantaina 8.11. klo 12-18. Leena toivottaa silloin kaikki tervetulleeksi juhlimaan kanssaan.

Vuoden kaupan työntekijän kilpailukriteerit

Kilpailukriteereissä todetaan, että työntekijä hoitaa hommansa esimerkillisesti ja tukee myös työkavereitaan. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Työntekijä osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessa asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.

Voittajat julkistettiin pyhäinpäivänä Messukeskuksessa Helsingissä

Voittajat valitsi K-kauppiasliiton hallitus ja heidät julkistettiin K-ryhmän ammattitapahtumassa K-Team Päivillä Helsingin Messukeskuksessa pyhäinpäivänä marraskuun alussa. Kilpailuun saatiin ennätysmäärä ehdotuksia, peräti 1852 kappaletta, joista K-kauppiasliiton hallitus valitsi molempien sarjojen finalistit.

Vuoden kaupan työntekijä-kilpailussa ovat finaalissa Harri Koso Kouvolan K-Citymarketista, Leena Salokannel Nokian K-Market Koskenmäestä ja Yvonne Boxström Porvoon K-Raudasta.

Lisätietoja:
Leena Salokannel, puh. 046 653 1499
K-kauppiasliitto, koulutuskoordinaattori Cecilia Jern, puh. 050 599 6241
Kesko Oyj, HR Specialist, Annukka Rautopuro, puh. 040 662 5661, s-posti annukka.rautopuro@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös