Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


3 uutista ja tiedotetta

Tammikuu 2019

Niko ja Sirpa Lamberg aloittavat K-Rauta Saarijärven kauppiaina ja jatkavat K-Rauta-kauppiaina myös Äänekoskella

K-Rauta Saarijärven kauppiaina aloittavat 4. tammikuuta Niko ja Sirpa Lamberg. He jatkavat kauppiaina myös Äänekosken K-Raudassa. Uudet kauppiaat lupaavat kehittää K-Rauta Saarijärven valikoimaa paikalliset tarpeet huomioiden ja panostaa jatkossakin palveluun.

Asiakas, Media, Keski-Suomi

04.01.2019 09:00

Syyskuu 2018

K-ryhmä ja WWF talkoilivat Viitasaarella uhanalaisen taimenen hyväksi

K-ryhmä, WWF ja alueen muut toimijat kunnostivat kutu- ja pienpoikasalueita uhanalaiselle taimenelle 7.–8. syyskuuta Viitasaarella.

Vastuullisuus, Asiakas, Media, Keski-Suomi

10.09.2018 07:45

Huhtikuu 2018

Remontin alussa mietityttää millä materiaaleilla ja työkaluilla saa parhaan lopputuloksen – K-Raudan Remonttimestari auttaa myös Jyväskylän seudulla

Keskisuomalaisista 75 % luottaa eniten alan ammattilaisiin remontoinnin tietolähteenä. K-Rauta-kaupoissa eri puolilla Suomea on aloittanut yhteensä 31 tehtävään koulutettua Remonttimestaria, joiden vastuulla on auttaa asiakkaita muun muassa remontoinnin suunnittelussa ja eri vaiheisiin liittyvissä kysymyksissä. He myös toimivat tarvittaessa remontin projektipäällikkönä asiakkaan ja urakoitsijoiden välillä. Jyväskylässä K-Rauta Seppälän Remonttimestarina palvelee kauppias Ari Kallioinen.

Media, Keski-Suomi

24.04.2018 13:00

Takaisin ylös