Myyntineuvoja K-ryhmään

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 9.1.2019
Haku päättyy 25.1.2019
ETSIMME MYYNTINEUVOJAA PÄIVITTÄISTAVARAKAUPAN HEVI-TUOTELINJAAN

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule meille K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa myyntineuvojaa. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Työskentelet päivittäistavarakaupan Hedelmät ja vihannekset -tuotelinjassa Vantaan Hakkilassa. Myyntineuvojan tehtäviin kuuluu erilaiset asiakaspalvelutehtävät kuten hedelmien, vihannesten ja kukkien myynti K-kaupoille.
K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävissä menestyminen edellyttää nopeaa päätöksentekokykyä sekä tahtoa tehdä kiivasrytmistä ja itsenäistä työtä. Haemme haasteita pelkäämätöntä henkilöä, joka on vastuullinen, ystävällinen ja reipas. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pidät tiimityöskentelystä ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Kaupallinen tai elintarvikealan koulutus ja kokemus vastaavassa tehtävässä työskentelystä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit ja Kesko-konsernin edut.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja K-ryhmässä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen alkaen 4.3.2019 ja jatkuu n. 31.8.2019 asti.
Lisätietoja tehtävästä saa Myyntipäällikkö Jani Lehtorannalta puh. 050-5023463
Lähetä hakemuksesi 25.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös