Category Manager K-ryhmään

Suomi: Vantaa, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 8.1.2019
Haku päättyy 25.1.2019
Category Manager K-ryhmään

Innostutko kaupasta ja uusista haasteista? Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Oletko ammattitaitoinen hankinnan osaaja, joka on kiinnostunut kaupan alan kansainvälisistä tehtävistä?

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Rakentamisen ja talotekniikan toimialalle Category Manageria Työvälineen ja Pienraudan tuotealueelle Vantaalle.

Työskentelet Rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialalla Työväline ja rakennustarvike-tuotelinjalla Vantaalla. Tehtävässäsi vastaat pienrauta-, suojain- ja työturvallisuustuotteiden tavararyhmänhallinnasta sekä hankinnasta Onnisen jakelukanavalle. Category manager vastaa tavararyhmiensä kustannustehokkaasta hankintatoimesta ja tavarantoimittajasuhteista sekä kilpailukykyisten valikoimien muodostamisesta. Sinusta löytyy myyntihenkisyyttä, sillä hankinnan lisäksi myynnin tukeminen on olennainen osa tehtävässä menestymistä. Arvostamme teknisen kaupan kokemusta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä paineen alaisena. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Odotamme sinulta:
- Teknisen kaupan tuntemusta ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta vähittäis- ja/tai tukkukaupassa tuotepäällikkönä tai vastaavassa tehtävässä
- Kaupallista tai teknistä korkeakoulutusta (esim. AMK tai KTM)
- Tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa, kykyä analysoida taloudellisia lukuja
- Erinomaisia neuvottelutaitoja
- Intohimoa kehittää kasvavaa ja mielenkiintoista tuotealuetta
- Yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä monimuotoisissa tiimeissä ja kansainvälisessä toimintaympäristössä
- Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Hyvää tietoteknistä osaamista (Excel, PowerPoint, Word), SAP osaaminen on eduksi
-Matkustusvalmiutta ja joustavuutta tarvittaessa

Tarjoamme sinulle:
- erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamista kansainvälisen ketjutoiminnan näköalapaikalla
- haastavan ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
- ison konsernin edut

K-ryhmä on kasvava, uudistuva ja vahva toimija kahdeksassa maassa, ja meillä teet monialaista kauppaa vastuullisessa porukassa. Kehitämme itseämme ja kaupan tekemistä rohkeasti ja uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa International Category Manager Mikko Tiesalo, puh +358 50 366 5748 tiistaina 22.1. klo 9 - 12.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.01.2019 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös