Fast food-työntekijöitä Burger King-ketjuun Maskuun

Suomi: Masku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 16.8.2017
Haku päättyy 15.10.2017
Etsimme BURGER KING® Neste K Rivieralle Maskuun Fast food-työntekijöitä loppuvuodesta 2017 avattavaan uuteen ravintolaan.

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja, haluat olla osa kingiä jengiä ja ymmärrät vielä hyvän palvelun päälle, saatat olla seuraava kingiläinen.

Jos olet lisäksi täysi-ikäinen, joustava ja innokas tarttumaan työhön, se riittää meille. Kahden viikon perusteellisen koulutusjakson aikana opetamme kyllä kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Uskomme työntekijöihimme ja pidämme huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

Työnkuva on laaja ja monipuolinen.

Tarjoamme joustavasti erilaisia tuntimääriä ja toivomme, että olet valmis työskentelemään myös viikonloppuisin.

Meistä kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Työ sopii hyvin ilta- ja aamuvirkuille ja kaikille lisätienestiä haluaville. Meillä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta. Kingi jengi takaa sen, että tylsää sinulla ei ainakaan tule olemaan!

Voit tulla valituksi kingiin jengiimme, kun täytät sähköisen hakemuksen 15.10.2017 mennessä. Toimi nopeasti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

BURGER KING® -ravintoloiden tavoitteena on rakentaa yksi Suomen parhaista työpaikoista.

”Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.” (BK® työntekijät)
Tulosta
Takaisin ylös