445 uutista ja tiedotetta
K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.3.2024 Tom Nordman aloittaa kauppiasuransa 17.4. Lammin K-Market Maltaassa.
Media, Varsinais-Suomi ja Häme13.03.2024 12.00
K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.3.2024 Rauman Sinkokadulle nouseva uusi K-Supermarket on saanut nimen: K-Supermarket Pyynpää. K-kauppiaana toimii Eveliina Perälä.
Media, Länsi-Suomi13.03.2024 08.30
Maija Isolan Mansikkavuoret-kuosi on yksi Marimekon rakastetuimpia. Keskolle räätälöityä valikoimaa Mansikkavuoret-tuotteita saa huhtikuun 15. päivä alkaen K-Citymarketeista, K-Supermarketeista ja K-Marketeista. Tavoitteena Mansikkavuoret-yhteistyössä on samalla tehdä designin ostamisesta entistä inklusiivisempaa.
Media13.03.2024 07.00
K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.3.2024 Lapinlahden K-Market Ruokamestarissa alkavat remontti ja uudistustyöt, jossa koko kauppa remontoidaan uuteen uskoon. K-kauppiaina toimivat Sari Suutarinen ja Tomi Lehtolainen.
Itä- ja Keski-Suomi, Media12.03.2024 12.00
Kaakkois-Suomen paras K-Market vuosimallia 2023 on valittu, ja voittajaksi valikoitui K-Market Hovila. Kotkalaisen kaupan kauppiaana toimii Evi Vaarala.
Media, Etelä-Suomi11.03.2024 15.52
Vuoden 2023 Päijät- ja Kanta-Hämeen parhaana K-Marketina on palkittu kauppias Iina Kaarnan luotsaama Visamäki.
Media, Etelä-Suomi11.03.2024 15.18
Vuoden 2023 Uudenmaan paras K-Market on valittu. Alueen parhaan kaupan palkinnon sai Tervakoskella sijaitseva K-Market Tervapata, jonka kauppiaana toimii Joni Toivonen.
Media, Etelä-Suomi11.03.2024 14.59
Pääkaupunkiseudun vuoden 2023 paras K-Market on valittu. Palkinto meni K-Market Museokadulle, jota luotsaavat kauppiaat Kristian Arala ja Daniel Achander.
Media, Etelä-Suomi11.03.2024 14.43
K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.3.2024 K-Supermarket Orivedessä on tehty uudistus- ja remonttitöitä liki puoli vuotta. Uudistettua, häikäisevän hienoa kauppaa juhlitaan keskiviikkona 20.3. K-kauppiaana toimii Sofia Siili-Malinen.
Media, Länsi-Suomi11.03.2024 12.00
Ruokakulttuurin kehittämisen monet polut yhtyvät Suomen Bocuse d’Or joukkueen matkasta sekä Suomen uniikeista makuelämyksistä kertovassa Kespron WILD-julkaisussa. Englanninkielisen julkaisun yhtenä tavoitteena on tuoda suomalainen ruoka- ja ravintolakulttuuri sekä suomalaisten että kansainvälisten kahvipöytäkeskustelujen aiheeksi.
Media08.03.2024 12.53