Uutiset

Tarkenna aihe

71 uutista ja tiedotetta

Helmikuu 2020

Uusi pakettipalvelu Suomeen - ruokaostokset ja paketit voi noutaa samasta automaatista mihin vuorokauden aikaan tahansa

Ensimmäiset kylmätilalliset pakettiautomaatit otetaan käyttöön K-Supermarket Pajalassa Järvenpäässä ja K-Supermarket Hämeenkylässä Vantaalla. Automaatista voi noutaa samalla käynnillä sekä valmiiksi kerätyn ruoan verkkokauppatilauksen että muut paketit mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Vastaavaa palvelua ei ole aiemmin ollut saatavilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

19.02.2020 11:00

Tammikuu 2020

Suomalaiset innostuivat tukemaan tuottajia – jo 3 miljoonaa kasassa

Suomalaista ruokaa ja sen tuottajia esiin nostavalla K-ryhmän Tuottajalle kiitos -toimintamallilla on kerätty kotimaisille ruoantuottajille jo 3 miljoonaa euroa. Kevään aikana Tuottajalle kiitos -tuotesarja laajenee suosituilla arjen ruokatuotteilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

28.01.2020 09:00

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu - Pääkaupunkiseudulle 3 palkintoa

Valtakunnallisesti vuoden 2019 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Tampereella toimiva K-Supermarket Westeri. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin hakijana kauppias Jouni Monto K-Supermarket Ylivedosta Vantaalta, Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Kauklahdesta. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa. Pääkaupunkiseudun parhaana kauppana palkittiin K-Supermarket Postitalo.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

23.01.2020 14:37

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu - Voittajakauppa Tampereella

Valtakunnallisesti vuoden 2019 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Tampereella toimiva K-Supermarket Westeri. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin hakijana kauppias Jouni Monto K-Supermarket Ylivedosta Vantaalta, Vuoden tulokkaina Samuli Ahola ja Viola Kantola K-Supermarket Haapajärveltä ja Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Kauklahdesta. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Länsi-Suomi

23.01.2020 14:20

Suomi maailman kärkimaita yritysvastuullisuudessa, Kesko kuudetta kertaa vastuullisin ruokakauppa

Kesko ja viisi muuta suomalaista yritystä on valittu World Economic Forumin vuosikokouksessa Davosissa julkaistulle maailman vastuullisimpien yritysten listalle.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Sijoittaja, Yritys, Media

21.01.2020 13:30

Suomen suurimmaksi sähköautojen pikalatausverkostoksi nousi K-ryhmän latausverkosto K-Lataus

K-ryhmän sähköautojen latausverkosto K-Lataus nousi vuoden 2019 aikana Suomen suurimmaksi pikalatausverkostoksi. Suomessa on yhteensä reilut 270 sähköautojen julkista pikalatauspistettä, joista noin 40 % kuuluu K-Lataus-verkostoon. Pohjoisimmat K-Latauksen pikalatauspisteet sijaitsevat Rovaniemellä ja eteläisimmät Kirkkonummella. Kaikki K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on uusiutuvaa ja kotimaisella tuulivoimalla tuotettua.

Asiakas, Yritys, Media

15.01.2020 11:03

Suomen Urheiluopisto kouluttamaan Intersport-lajimestareita

Intersport Finland Oy ja Suomen Urheiluopisto ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen 5.12.2019, jolla käynnistetään keväällä 2020 täysin uusi valmennusohjelma. Ohjelman tarkoituksena on kehittää Intersport-myymälähenkilökunnan urheiluosaamista, jotta kuluttaja-asiakkaille voidaan tarjota entistä parempaa ja laadukkaampaa palvelua sekä näin vahvistaa Intersportin voittajakulttuuria.

Asiakas, Yritys, Media

08.01.2020 09:00

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu entistä laajempana, keskiössä edelleen nuorten liikuttaminen

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön jalokiviä ovat olleet alakoululaisille suunnatut Pikkusudet-tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue. Uutena pilottihankkeena käynnistyy mm. yläkoululaisten liikkumisen lisääminen 3x3-koriksen avulla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

03.01.2020 09:00

Joulukuu 2019

K-ryhmän uusi energiankierrätysjärjestelmä mullistaa ruokakauppojen energiatalouden

Kiinteistöt muodostavat yli 30 prosenttia päästöistä Suomessa. K-ryhmä ja Granlund ovat kehittäneet K-ruokakaupoille energiankierrätysmallin, jolla lämmönkulutus pienenee parhaimmillaan 95 prosenttia ja joka muuttaa kiinteistön kerralla energian osalta lähes hiilineutraaliksi. Päästösäästöt vastaavat vajaan seitsemän tuhannen asukkaan kunnan vuosittaisia hiilidioksidipäästöjä. Motiva palkitsi järjestelmän tänään Vuoden Energianerokas 2019 -tunnustuksella.

Vastuullisuus, Asiakas, Yritys, Media

10.12.2019 10:00

Takaisin ylös