Finanssivalvonta on hyväksynyt Kesko Oyj:n 250 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

KESKO OYJ PÖRSSITIEDOTE 11.09.2012 KLO 16.00 1(1)

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi Australiassa, Hongkongissa, Japanissa, Kanadassa, Singaporessa tai Yhdysvalloissa.

Finanssivalvonta on hyväksynyt Kesko Oyj:n 250 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen

Kesko Oyj tiedotti 4.9.2012 päättäneensä laskea liikkeeseen 250 miljoonan euron suuruisen vakuudettoman joukkovelkakirjalainan, jonka laina-aika on kuusi (6) vuotta ja kiinteä vuotuinen korko 2,75 prosenttia.

Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt joukkovelkakirjalainan listalleottamista varten laaditun listalleottoesitteen, joka on 12.9.2012 alkaen saatavilla englanninkielisenä yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.kesko.fi > Sijoittajat > Kesko sijoituskohteena > Joukkovelkakirjalainat.

NASDAQ OMX Helsinki on päättänyt ottaa joukkovelkakirjalainan julkisen kaupankäynnin kohteeksi 12.9.2012 alkaen.

Lisätietoja antaa rahoitusjohtaja Heikki Ala-Seppälä, puhelin 01053 22528.

Kesko Oyj

Merja Haverinen
viestintäjohtaja

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesko.fi

Tämä tiedote ei ole tarjous arvopapereiden myymiseksi.

Tämän tiedotteen levittäminen tietyissä maissa voi olla rajoitettu lainsäädännöllä, ja henkilöiden, jotka saavat tämän tiedotteen tai osan siitä haltuunsa, tulisi selvittää mahdolliset rajoitukset ja noudattaa niitä. Tässä tiedotteessa olevat tiedot eivät muodosta tarjousta myydä tai ostaa tiedotteessa tarkoitettuja arvopapereita missään sellaisissa maissa, joissa arvopapereiden tarjoaminen tai myyminen vaatisi esitteen tai dokumentaation laatimista tai olisi laiton ennen arvopapereiden rekisteröimistä tai poikkeusluvan hankkimista tai tiettyjen ehtojen täyttämistä kyseisen maan lainsäädännön mukaisesti.

Takaisin ylös