Uusi Onninen Mega Express Kuopio avautuu asiakkaille maanantaina 24.7. – Valikoima lähes tuplaantuu

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Kuopion seudulla, kun Kuopion Onninen Mega Express -myymälä avautuu Särkiniemessä. Uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 24. heinäkuuta osoitteessa Leväsentie 3. Samalla entinen Onninen Express-myymälä Kuopion Mestarinkadulla lopettaa toimintansa.

Uuden myymälän suunnittelussa on panostettu laajaan valikoimaan sekä saavutettavuuteen. Uudessa entistä suuremmassa Onninen Mega Expressissä on myymälätilaa 2 900 m² sekä 1 500 m²:n noutohalli. Aukioloajat laajenevat ja parkkitilaa on runsaasti, joten asioimaan on helppo tulla.

Kooltaan suurempi myymälä mahdollistaa merkittävästi suuremman heti saatavissa olevien tuotteiden valikoiman. Uudessa myymälässä on entiseen verrattuna lähes kaksinkertainen määrä tuotteita, yli 16 000.

”Kuopio on kasvava kaupunki ja Onniselle entistä tärkeämpi alueellinen keskus. Nyt saamme tilat, jotka varmistavat asiakkaillemme erinomaiset paikalliset palvelut. Yritysasiakkaillemme on tärkeää, että valikoima on heti saatavilla nopeisiinkin tarpeisiin ja että tuotteiden saatavuuteen voi luottaa. Nämä ovat vahvuuksiamme kotimaisena toimijana”, sanoo Onninen Express -ketjun myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi.

Asiakkaat voivat yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön, jolloin käytettävissä on koko Onnisen keskusvaraston valikoima. Keskusvarastolta tuotteet voi tilata joko suoraan työmaalle tai myymälästä noudettavaksi seuraavalle päivälle. Parhaimmillaan tilaus on noudettavissa myymälästä kahden tunnin kuluessa.  

Vanha Onninen Express-myymälä Kuopion Mestarinkadulla sulkeutuu uuden myymälän avautuessa. Uuteen Onninen Mega Express-myymälään siirtyy työskentelemään osaava ammattilaisten joukko niin myymälässä asiakkaita palvelevia Express-myyjiä kuin teknisiä myyjiä. Henkilökunnan määrää on entisestään lisätty.

Täysin remontoituun kiinteistöön keskitetään K-ryhmän Kuopion seudun yritysasiakkaille suunnattuja toimintoja. Uuden Onninen Mega Express -myymälän lisäksi kiinteistössä avautuu Kespron noutotukku vuoden 2024 alussa. Onninen Mega Express palvelee teknisen tukkukaupan yritysasiakkaita ja Kespron noutotukku foodservice-alan ammattilaisia, esimerkiksi ravintola- ja kahvilayrittäjiä.

Vihreä siirtymä näkyy laajasti valikoimassa

Suurempi myymälätila mahdollistaa myös entistä kattavamman valikoiman vihreän siirtymän tuotteita.

”Vihreään siirtymään liittyviä tuotteita on koko ajan enemmän kaikissa tuoteryhmissä, ja niiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Isompi myymälä mahdollistaa paremman valikoiman esimerkiksi sähköauton lataukseen, tuulivoimaan ja aurinkovoimaan liittyviä tuotteita”, Tuomi kertoo.

Yhteystiedot:
Onninen Mega Express Kuopio
Leväsentie 3, 70700 Kuopio
Noutomyynti: 020 4855608
Avoinna: ma–pe 6.30-17.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 55.

Onninen uudistaa myymäläverkostoaan ja vahvistaa paikallista palveluaan. Kuopion uusi myymälä on Onninen Express -ketjun neljäs uusi myymälärakennus kuluvana vuonna. Kotkan Jumalniemen uusi myymälä avautui toukokuussa. Espoon Muuralaan avautui uusi Onninen Mega Express -myymälä vuoden alussa ja Oulun Ruskon myymälä avautui uusissa tiloissa huhtikuussa. Tulossa vielä vuonna 2023 on Turun Lausteen uuden myymälän avaus. Vuonna 2024 avautuu uusi Tampereen Sarankulman Mega Express -myymälä.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147.

Takaisin ylös