K-kauppoihin 100 uutta Otto-automaattia

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 1.9.2017 KLO 9.00 1(1)

 

K-kauppoihin 100 uutta Otto-automaattia

Kesko Oyj on sopinut Automatia Pankkiautomaatit Oy:n kanssa yhteistyön laajentamisesta ja 100 uuden Otto-automaatin sijoittamisesta K-ruokakauppoihin.

K-ryhmä lisää käteisen rahan saatavuutta K-kaupoissa ja sijoittaa 100 uutta Otto-automaattia K-ruokakauppoihin. Yhteistyön laajentaminen Automatian kanssa lisää Otto-automaattien määrän K-kauppojen yhteydessä vuoden loppuun mennessä noin 350:een. Otto-automaattien lähes 1 400 käteisautomaatin verkosto on Suomen laajin. Ajantasainen lista automaateista ja reitti lähimmälle automaatille löytyy osoitteesta otto.fi.

Kaikki K-ruokakaupat tarjoavat veloituksetonta käteisen rahan nostopalvelua sielläkin, missä automaatteja ei ole. Osta&nosta -palvelulla asiakas saa helposti ja kätevästi nostettua käteistä samalla, kun maksaa kauppaostokset debit-kortilla K-ruokakaupan kassalla.

Lisätietoja:

Heikki Ala-Seppälä, rahoitusjohtaja, heikki.ala-seppala@kesko.fi, p. 0500 511 671

Marko Vilo, toimitusjohtaja, Automatia Pankkiautomaatit Oy, p. 040 724 7743

 

 

JAKELU

Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesko.fi

 

 

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän, jonka myynti on yli 13 mrd. euroa. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 45 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon liikevaihto on 10 miljardia euroa ja henkilökuntaa on noin 28 000 henkeä. Keskon ketjutoimintaan kuuluu lähes 2 000 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Puolassa. Kesko on pörssiyhtiö ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Yhtiön kotipaikka ja päätoimitilat sijaitsevat Helsingissä. Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan yritys (The Global 100 Most Sustainable Corporations in the World). www.kesko.fi

 

Takaisin ylös