Sponsorointikohteet

K-ryhmä on ensisijaisesti mukana sponsorointihankkeissa, jotka liittyvät perheiden arkeen, edistävät elämisen laatua ja kestävää kehitystä sekä tuottavat iloa mahdollisimman monelle.

 

Tukea urheilulle

K-ruokakaupat ja Koripalloliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka kattaa nuorten koripallomaajoukkueiden sekä Koripalloliiton lasten ja nuorten joukkueiden toiminnan kumppanina toimimisen.

Koripalloliitto, koripalloseurat ja paikalliset K-ruokakaupat järjestävät vuoden 2017 aikana alakouluikäisille muun muassa koripallotapahtumia sekä Pikkusudet-koriskouluja ympäri Suomen. Tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan.

Intersport Finland Oy on Suomen Urheiluliitto ry:n (SUL) pääyhteistyökumppani. Keväällä 2015 Intersportin ja Suomen Urheiluliiton yhteistyö laajeni kattamaan juoksun lisäksi huippu-urheilun ja yleisurheilumaajoukkueen.

Intersport Finland Oy ja Suomen Hiihtoliitto solmivat keväällä 2015 monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Intersportista tulee maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani.

 

Emme etsi tällä hetkellä uusia sponsorointikohteita.

Takaisin ylös