Purchasing Manager K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 4.1.2019
Haku päättyy 22.1.2019
PURCHASING MANAGER

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Purchasing Manageria vastaamaan K-Citymarket käyttötavaran kansainvälisestä hankinnasta työskentelemällä Kaukoidän konttoreilla pääpaikkana Shanghai Kiinassa. Kehitämme voimakkaasti kansainvälistä käyttötavarahankintaamme panostamalla kehittyvään kansainväliseen hankintayhteistyöhön yhdessä muiden johtavien kaupparyhmien kanssa.
Osana toimintamallia haemme kansainvälisen käyttötavarakaupan osaajaa tekemään asiakaslähtöistä käytännön hankintatyötä ja koordinoimaan kaikkia Keskon päivittäistavarakaupan kansainvälisiä käyttötavarahankintoja.
Purchasing Managerina vastaat kansainvälisen käyttötavarahankinnan kehittämisestä, ohjauksesta ja kansainvälisen ostoyhteistyön toimivuudesta käyttötavarahankinnassa asetettujen tavoitteiden mukaisesti yhteistyössä hankinnan ostotiimien ja kansainvälisten partnereiden kanssa.
Toimit myös käyttötavaratoimintojen johtoryhmän jäsenenä.
.
Odotamme sinulta :
- ylempää korkeakoulututkintoa
- näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta käyttötavaran, vähittäiskaupan ja hankinnan parissa
- useamman vuoden monipuolinen kokemusta kansainvälisestä käyttötavaraostamisesta
- taitoja projektijohtamisessa
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä järjestelmäosaamista
- englannin ja ruotsin kielen taitoa
- kokemusta aasialaisesta liiketoimintakulttuurista
- rohkeaa ja oma-aloitteista asennetta

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen työn ja osaavat työkaverit sekä innostuneen ja nuorekkaan tiimin kansainvälisessä työympäristössä Kaukoidässä
- mahdollisuuden kehittää kansainvälisen hankinnan toimintatapoja ja työkaluja
- kehittymismahdollisuudet mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä ja etenemisen useiden urapolkuvaihtoehtojemme kautta K-ryhmän sisällä
- näköalapaikan Suomen johtavassa päivittäistavaraketjussa

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.Lisätietoja tehtävästä antaa Osto-ja myyntijohtaja Hannele Åberg 10.1.2019 klo 9-10,
puh 050 502 3893.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 22.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Tulosta
Takaisin ylös