Uutiset

Tarkenna aihe

112 uutista ja tiedotetta

Helmikuu 2020

Uusi pakettipalvelu Suomeen - ruokaostokset ja paketit voi noutaa samasta automaatista mihin vuorokauden aikaan tahansa

Ensimmäiset kylmätilalliset pakettiautomaatit otetaan käyttöön K-Supermarket Pajalassa Järvenpäässä ja K-Supermarket Hämeenkylässä Vantaalla. Automaatista voi noutaa samalla käynnillä sekä valmiiksi kerätyn ruoan verkkokauppatilauksen että muut paketit mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Vastaavaa palvelua ei ole aiemmin ollut saatavilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

19.02.2020 11:00

Suomen suurin yritysasiakkaita palveleva K-Rauta PRO Center -myymälä avautuu Pasilaan

Suurin rakentamisen ammattilaisia palveleva K-Rauta PRO Center -myymälä avautuu Helsinkiin Pasilan aseman lähelle 18. helmikuuta 2020. Ainutlaatuinen maantieteellinen sijainti takaa nopeat noudot ja lyhyet toimitusajat kantakaupungin rakennuskohteisiin.

Asiakas, Media

18.02.2020 09:00

Viisi vinkkiä: uutta ilmettä kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneeseen saa uutta ilmettä esimerkiksi sisustustuotteilla, ja kylpylätunnelman luominen onnistuu ilman suurempia muutoksia. Päivittämällä kylpyhuoneen valaistuksen tai vaihtamalla hanan voi säästää energiaa ja kustannuksia.

Asiakas, Media

17.02.2020 09:00

Yritysten hukkamuovit hyötykäyttöön: K-ryhmä, Lassila & Tikanoja ja Orthex innovoivat leikkokukkaämpäreistä kukkaruukkuja

K-ryhmä, Lassila & Tikanoja ja Orthex yhdistävät voimansa kiertotalouskokeilussa, jossa hukkaämpärit saavat uuden elämän kukkaruukkuina. Kokeilulla yritykset haluavat kannustaa kotimaisia toimijoita tunnistamaan ennakkoluulottomasti materiaalihukkavirtojaan ja innovoimaan niille hyötykäyttöä.

Vastuullisuus, Asiakas, Media

13.02.2020 13:30

Huippuravintolan laatua halutaan myös kotikeittiöihin – K-ryhmä kirittää kehitystä Bocuse d’Or -yhteistyöllä

Huippukokit innostavat suomalaisia kokkaamaan yhä laadukkaammin myös kotikeittiössään, selviää K-ryhmän tutkimuksista. Kun inspiraationa toimii ravintolaruoka, vaatimukset myös kauppojen valikoimille ja osaamiselle kasvavat. Samalla laatutietoisten kuluttajien odotukset kasvavat myös ravintola-ammattilaisten osaamiselle. 

Asiakas, Media

11.02.2020 10:00

Tammikuu 2020

Suomalaiset innostuivat tukemaan tuottajia – jo 3 miljoonaa kasassa

Suomalaista ruokaa ja sen tuottajia esiin nostavalla K-ryhmän Tuottajalle kiitos -toimintamallilla on kerätty kotimaisille ruoantuottajille jo 3 miljoonaa euroa. Kevään aikana Tuottajalle kiitos -tuotesarja laajenee suosituilla arjen ruokatuotteilla.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media

28.01.2020 09:00

Pieni suuri teko: Kauppiaat kutsuivat alueen asukkaat luistelemaan

Luisteleminen on vaikeaa, kun lämpömittari pysyttelee talvellakin plussan puolella. K-Market Kannelmäen kauppiaat Timo ja Sara Jääskeläinen päättivät tuoda alueen asukkaat yhteen ja tarjota heille liikunnan iloa.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Media

27.01.2020 15:32

Sähköinen kuitti saapuu K-ruokakauppoihin – täydentää työkaluja arjen suunnitteluun ja hallintaan

K-ryhmän asiakkaat saavat kuluvan viikon aikana käyttöönsä sähköisen kuitin. Palvelu on osa K-Ruoka-sovellusta ja -palvelua, joka täydentyy yhä kattavammaksi arjen hallinnan työkaluksi. Palvelussa voi jo nyt tehdä tilauksia ruoan verkkokaupasta, tutkia reseptejä sekä seurata omia ruokaostoksia kotimaisuusasteen ja hiilijalanjäljen osalta. Kuitit säilyvät arkistossa kaksi vuotta, minkä lisäksi takuukuitit pysyvät tallessa koko takuun voimassaoloajan. Sähköinen kuitti on asiakkaiden toivoma palvelu, joka tulee K-ryhmässä ensin käyttöön ruokakauppoihin.

Asiakas, Media

24.01.2020 08:30

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu - Pääkaupunkiseudulle 3 palkintoa

Valtakunnallisesti vuoden 2019 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Tampereella toimiva K-Supermarket Westeri. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin hakijana kauppias Jouni Monto K-Supermarket Ylivedosta Vantaalta, Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Kauklahdesta. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa. Pääkaupunkiseudun parhaana kauppana palkittiin K-Supermarket Postitalo.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Etelä-Suomi

23.01.2020 14:37

Suomen parhaat K-Supermarketit palkittu - Voittajakauppa Tampereella

Valtakunnallisesti vuoden 2019 parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu Tampereella toimiva K-Supermarket Westeri. Valtakunnallisesti palkittiin lisäksi Vuoden myynnin hakijana kauppias Jouni Monto K-Supermarket Ylivedosta Vantaalta, Vuoden tulokkaina Samuli Ahola ja Viola Kantola K-Supermarket Haapajärveltä ja Vuoden kauppakohtainen liikeidea -palkinnolla Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen K-Supermarket Lasihytistä Kauklahdesta. Lisäksi alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa.

Vastuullisuus, Asiakas, Työpaikat, Yritys, Media, Länsi-Suomi

23.01.2020 14:20

Takaisin ylös