Ravintolatukkuri Kespron noutotukun remontti Tampereella valmis
Ravintolatukkuri Kespron noutotukun remontti Tampereella valmis
10.03.2025
K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 10.3.2025 KLO 8:30
Kespron noutotukun uudistusremontti Nekalassa on valmistumassa. Taloteknisten uudistusten myötä tukku toimii nyt huomattavasti energiatehokkaammin, samalla pakasteille tarkoitettuja tiloja on saatu kasvatettua. Noutotukun palvelua hyödyntävät erityisesti alueen ravintolat ja kahvilat sekä muut suurkeittiötoimijat.
”Tampereen vetovoimasta on puhuttu jo vuosia ja Tampere kehittyy myös ravintolakaupunkina, jonka vuoksi myös Kespro investoi paikkakunnalle. Ulkona syömisen suosio kasvaa kaiken aikaa Suomessa ja Tampereesta on suhteellisen lyhyellä aikavälillä kasvanut Helsingin ja Turun veroinen ravintolakaupunki”, kertoo Kespron eteläisen Suomen myyntijohtaja Tomi Lotvonen.
”Tampereen noutotukulla Kespro vastaa paremmin paikallisten ravintolatoimijoiden tarpeisiin. Monipuolisempi ravintolatarjonta vaatii myös meiltä tukkurina monipuolisemman valikoiman tarjoamista myös paikallisesti. Noutotukku tarjoaa myös paikallisia Pirkanmaan alueen tuottajien tuotteita esille”, kertoo Lotvonen.
Noutotukku säilyi koko remontin ajan auki asiakkaille. Kespron uudistuneen noutotukun pinta-ala säilyy ennallaan 5 000 m²:n. Noutotukussa työskentelee 43 henkilöä, mutta lisäksi noutotukun toimistotiloissa työskentelee Kespron alueellisen myynnin työntekijöitä.
Uutta Pirkanmaalla - tuotekehityskeittiö Foodsteri
Tukkuun rakennettiin varustelultaan monipuolinen ja yksi Suomen edistynein tuotekehityskeittiö Foodsteri, jollainen Kesprolta löytyy myös Helsingistä, Oulusta ja Lahdesta. Sataneliöisen tuotekehityskeittiön tilat lohkaistiin pääasiassa tukun toimistotiloista.
”Asiakkaamme Pirkanmaalla ovat yhä enemmän kiinnostuneita tuotekehitysyhteistyöstä ja on hienoa pystyä tarjoamaan palvelua nyt täällä paikallisesti. Tuotekehityskeittiössä ravintola voi kokeilla uusia reseptejään ja konseptejaan asiantuntijoidemme sparrauksessa ja koko oman keittiöhenkilöstönsä voimin. Foodsterista löytyy kaikki tarvittava laitteisto ja raaka-aineet, mitä ravintola voi kuvitella tarvitsevansa”, kertoo tukun toiminnasta vastaava asiakaspalvelupäällikkö Arto Pyysalo.
”Uudistuneella noutotukulla ja täysin uudella Foodsterilla pystymme tulevaisuudessakin palvelemaan kaiken kokoisia ja eri liiketoimintakonseptilla toimivia asiakkaitamme”, kertoo Pyysalo.
Median edustajat ovat tervetulleita Kespron uuden noutotukun avajaisjuhlaan
Paikka: Mäntyhaantie 16, Tampere
Aika: 13.3. klo 17.30–21.00
Ilmoittautuminen: arto.pyysalo@kesko.fi
Kuvatiedot:
Asiakaspalvelupäällikkö Arto Pyysalo Kespro noutotukku Tampere