Vartiaisten haave toteutuu – kauppiaiksi kotikylälle Lehmoon

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.9.2024 Sami ja Jonna Vartiainen aloittavat Kontiolahden Lehmossa K-Supermarketin kauppiaina 1.11.

”On hienoa tulla omalle kotikylälle K-Supermarket-kauppiaiksi, tämä on ollut haaveena meillä jo pitkään”, Sami ja Jonna iloitsevat. ”Odotamme innolla kaikkea sitä, mitä uusi ketju ja uudet mahdollisuudet tuovat tullessaan. K-Supermarket Lehmossa perusasiat ovat kunnossa kiitos edellisille kauppiaille Kai-Heikki ja Niina Pennaselle. Tästä meidän on hyvä lähteä kehittämään kauppapaikkaa uusin ajatuksin ja näkemyksin.”

Nykyiset kauppiaat Kai-Heikki ja Niina Pennanen siirtyvät pois päivittäistavarakaupan alalta ja lähettävät terveisensä: ”Kiitokset asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneille. Haluamme myös toivottaa onnea Sami ja Jonna Vartiaiselle!”

Sami ja Jonna ovat tehneet tarkat suunnitelmat liikeideastaan K-Supermarket Lehmolle: ”Pidämme huolen siitä, että asiakkaat saavat kaupastamme kaiken tarvitsemansa ja vähän enemmän. Kaikkea arkea helpottavista nopeista ruokaratkaisuista viikonloppujen ja juhlien tarjottaviin. Otamme nykyisestä kaupoistamme mukaan palasen oman kylän kauppaa, jonka hyvän palvelun ja fiiliksen haluamme tuoda myös Lehmoon.  Me teemme tätä kauppaa asiakkaita varten. Haluamme olla parhaita ja asiakkaidemme ykkösvalinta!”

”Asiakas on meille tärkein”, Vartiaiset toteavat. ”Asiakastoiveita kuunnellaan herkällä korvalla ja muokataan valikoimaamme asiakaskuntamme näköiseksi. Kaupasta tulee löytymään premium-tuotteita, Pirkka parhaat -sarjaa ja aina hinnaltaan kilpailukykyisiä Pirkka- ja K-Menu-tuotteita. Ruokasesongit ja uutuustuotteet tulevat näkymään kaupassamme.”

Ruoan verkkokaupan palvelut, nouto ja kotiinkuljetus, jatkuvat ja niitä kehitetään jatkossakin. Kaupan menoa ja meininkiä voi seurata sosiaalisen media tileiltä Instagramista ja Facebookista. ”Tulemme käyttämään näitä molempia kanavia aktiivisesti.”

”Avajaisia vietetään lähitulevaisuudessa, kunhan ensin pääsemme tutustumaan taloon, asiakkaisiin ja menoon kaupalla”, Vartiaiset lupaavat. ”Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi ja toivomme saavamme asiakkailta hyviä ideoita kaupan kehittämiseen. Nykäiskää vaan rohkeasti hihasta ja tulkaa jutulle!”

Monipuolista vastuullisuustyötä

Vastuullisuus tulee näkymään K-Supermarket Lehmon päivittäisessä työssä. ”Ruokahävikkiä minimoidaan tarkalla seurannalla. Käytössä on erittäin tehokkaita ja uudenaikaisia työkaluja hävikin kurissa pitämiseen. Aiomme käyttää kelta- ja punalaputusta päiväysvanhoiksi menossa oleviin tuotteisiin ja teemme leipähävikkipusseja. Hävikkiin jäävät tuotteet lahjoitetaan ruoka-apuun”, Sami ja Jonna kertovat. ”Alueen lähiruokatoimittajien kanssa yhteistyötä jatketaan ja uusien toimittajien yhteydenottoja toivotaan. Meille on tärkeää, että paikalliset toimittajien tarjonta näkyy myymälässä.”

”Meille on erittäin tärkeää, että henkilökuntamme viihtyy työssään hyvin.  Uskomme että tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät pystyvät tarjoamaan parasta palvelua asiakkaillemme”, Vartiaiset lisäävät.

Sami ja Jonna Vartiainen ovat toimineet K-kauppiaina 6,5 vuotta. He ovat toimineet Outokummussa K-Market Citykummun ja K-Market Alavinkadun sekä Polvijärvellä K-Market Nuotan kauppiaina. Samilla on työuraa K-ryhmässä vuodesta 2001 saakka eri tehtävissä kuten tavaratalojohtajana. Jonnalla on työkokemusta kaupan alalta sekä koulumaailmasta.

Vartiaisten perheeseen kuuluvat lapset Milla 20, Ville 17 ja Valle 14 vuotta. Heitä voi myös nähdä kaupalla auttelemassa. Samin harrastuksiin kuuluu lenkkeily, hiihto ja perheen kanssa touhuaminen. Jonna nauttii lenkkeilystä ystävien kanssa ja kirjojen lukemisesta sekä kuuntelusta.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös