Uusi K-Business Credit -kortti sujuvoittaa yritysasiakkaiden maksamista sekä tuo Plussa- ja kumppaniedut heidän saatavilleen

Syksyn aikana julkaistavaan K-Business-palveluun sisältyy yritysten VISA luottokortti, joka toimii maksuvälineenä Suomessa ja maailmalla.

Lisäksi yritysasiakas saa hyödynnettyä korttia käyttämällä helposti Plussa- ja kumppaniedut: tämä tarkoittaa rahanarvoisia K-ryhmän alennuksia niin elintarvikkeista kuin sähköauton latauksesta sekä kumppanietuja majoituksista ja kokouksista.

”Uusi K-Business-kokonaisuus on rakennettu palvelemaan alati kasvavaa yritysasiakaskuntaamme. Tavoitteemme on yhdistää arkiasioinnin helppous hyviin etuihin. K-kauppojen Plussa-etujen lisäksi kortti muun muassa tuo pääsyn Kespron noutotukkuihin ostoalennuksineen. Uskon myös kumppanietujen kiinnostavan yrityksiä.  Palvelun kehittämisen myötä uusia etuja on luvassa tulevaisuudessa vielä lisää”, K-Plussa-asiakasohjelmasta ja kumppanuuksista vastaava johtaja Toni Jarimo kertoo.

Kaikki kortin käyttäjälle oleellinen tieto on helposti löydettävissä K-Business-sovelluksessa.

K-Business Credit -kortin tärkeimmät edut lanseerausvaiheessa:

  • Toimii maksamiseen maailmanlaajuisesti kivijalkaliikkeissä ja verkko-ostamisessa
  • Plussa-edut K-ryhmän kaupoista sekä ostoetu Kespron noutotukuista
  • Sisältää väärinkäyttövakuutuksen (vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike)
  • Kortin LoungeKey-edulla kortinhaltija nauttii lentokenttien lounge-palvelusta maksutta kaksi kertaa vuodessa
  • Kaikki kortin käyttäjälle oleellinen tieto helposti löydettävissä uudessa K-Business-sovelluksessa: kortin hallinta, käyttö ja edut, Plussa-viivakoodi ja K-ruokakauppojen takuukuitit
    • K-ruokakaupoista sekä Kespron noutotukuista tehdyistä ostoksista saatava sähköinen, kirjanpitokelpoinen kuitti on tulossa palveluun suunnitelman mukaan syksyn aikana.
  • Monia muita jatkuvasti kehittyviä, rahanarvoisia etuja

 

Uuteen palveluun pääsee tutustumaan jo nyt osoitteessa www.k-business.fi. Palvelun varsinainen lanseeraus tapahtuu syksyn aikana, jolloin kortin hakeminen on mahdollista ja palvelu asiakkaiden käytössä.

K-Business Credit -korttiluoton myöntää Oma Säästöpankki Oyj (Y-tunnus 2231936-2)


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös