Uudenmaan paras K-Supermarket tuplaa tilansa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.8.2024 Järvenpään K-Supermarket Pajala saa uudet modernit tilat, kun nykyisen kaupan paikalle rakennetaan kokonaan uusi kauppa. Nykyinen kauppa suunnitellaan suljettavaksi alkuvuodesta 2025 ja uutta tuplasti suuremman K-Supermarket Pajalan avausta juhlitaan vuoden 2026 loppupuolella. Uudenmaan parhaana K-Supermarketina palkitun K-Supermarket Pajalan kauppiaana jatkaa Karri Himberg.

Nykyinen K-Supermarket Pajalan kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 ja sen tilat ovat käyneet pieniksi ja vanhanaikaisiksi. Siksi nykyisen kaupan tilalle rakennetaan uusi, entistä noin kaksi kertaa entistä suurempi kauppa. Keskon ja K-kauppiaan investointi rakennushankkeeseen on yhteensä liki 30 miljoonaa euroa. Hankkeen turvallinen ja sujuva toteutus edellyttää kaupan sulkemista rakennustöiden ajaksi.

”Niin Keskon kuin kauppiaidenkin toiveena on aina pyrkiä toteuttamaan rakennushankkeet siten, että niistä on mahdollisimman vähän haittaa asiakkaidemme palvelemiselle. Myös Pajalan kohdalla selvitimme perusteellisesti sitä, voisiko kauppa olla auki rakennustöiden ajan. Valitettavasti tähän ei löytynyt riittävän turvallista, toimivaa ja teknis-taloudellisesti järkevää ratkaisua, vaan kauppa joudutaan sulkemaan rakennustöiden ajaksi”, kertoo Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula. Hanke on rakennuslupavaiheessa, ja kaupan sulkeminen tapahtuu suunnitelman mukaan ensi vuoden puolella.

K-kauppias Karri Himberg kertoo, että tuleva syksy ja joulukauppa hoidetaan sekä asiakkaat palvellaan kuten ennenkin. ”Sitten suuntaamme katseemme tulevaan ja ryhdymme tekemään entistäkin parempaa ruokakauppaa asiakkaillemme.”

"Pääsemme vihdoin suunnittelemaan kaupan puhtaalta pöydältä ja asiakkaidemme tarpeisiin perustuvista lähtökohdista. Meillä on paljon ideoita, joita nyt pääsemme toteuttamaan Pajala 2.0:n suunnittelussa."

"Asiakkaiden arki on kiireistä, joten kauppaan pitää olla helppo tulla ja asioinnin pitää olla nopeaa. Ruoka on tärkeä osa elämää, joten elämykset ratkaisevat. Niitä tuotamme jatkossakin hyvällä valikoimalla ja aktiivisella asiakaspalvelulla”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös