Torstaina 26.9. avautuva K-Market Harjuniitty yllättää asiakkaansa täysin uudistuneella kaupalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.9.2024 K-Market Harjuniitty Nokialla on ollut suljettuna reilut kolme viikkoa uudistustöiden vuoksi ja kauppa avataan nyt torstaina 26.9. klo 10. K-kauppiaina toimivat Janne ja Terhi Koskinen.

K-Market Harjuniittyä on remontoitu ja uudistettu tiukalla aikataululla nykyaikaiseksi ja energiatehokkaaksi Oman kylän kaupaksi. Remontissa kaupan kalusteet ovat uusittu, kaikki kylmää ja pakkasta tarvitsevat laitteet ovat nykystandardien mukaisia, valaistus on vaihdettu energiapihiin led-tekniikkaan ja kaupan ilme on freesi ja valoisa.

”Kauppa on nyt todella paljon parempi ja se on tuotu tähän päivään!”, kehaisee kauppias-Janne. ”Uskon, että asiakkaamme tulevat yllättymään, mitä kaikkea on saatu aikaiseksi vajaassa kuukaudessa.”

Tuotteet löytyvät entisiltä paikoiltaan

Vaikka koko kauppa on remontoitu, niin tuotteet löytyvät pääosin samoilta paikoilta kuin aikaisemminkin. Kassoja on kolme uutta, joista yksi on ns. hybridikassa, joka palvelee joko itsepalvelu- tai palvelukassana tarpeen mukaan. Makeisilla ja leipätuotteilla sekä paistopisteellä on uudet kalusteet. ”Kaupan valikoimia on tarkastettu remontin yhteydessä ja hyllyissämme on vielä tilaa uusille toiveille, tervetuloa kertomaan!”, Janne kehottaa. Uudet pakastekalusteet ovat myös sallineet valikoimien lisäyksen.

Avauspäivänä nautitaan asiakkaiden kanssa kahveja klo 18 saakka ja muutenkin on luvassa markkinatunnelmaa ja hyviä tarjouksia.

”Tämän mittaluokan remontti näin lyhyessä ajassa on vaatinut hyvän aikataulutustyön. Haluammekin kiittää kaikkia tähän osallistuneita yhteistyökumppaneita ja erityisesti henkilökuntaamme, että ovat jaksaneet tsempata remontin läpi”, Janne ja Terhi kiittävät.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös