Teemu ja Anniina Haapaniemestä K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaaren uudet kauppiaat

Hämeenlinnalainen K-Citymarket Hämeensaari saa uudet kauppiaat loppuvuonna, kun Teemu ja Anniina Haapaniemi aloittavat kaupan luotsaamisen 1. marraskuuta.

Haapaniemet siirtyvät Hämeenlinnaan Lempäälästä, K-Supermarket Kuljun Kartanosta. He odottavat innolla tutustumista uuteen kauppaan ja ketjuun.

”Aivan mahtavaa päästä aloittamaan K-Citymarket-ura Hämeensaaressa! Kauppa on mahtavassa kunnossa, iso kiitos siitä Mikko Kontiolle ja koko Hämeensaaren porukalle. Meidän kauppiaspolkumme on käynyt K-Marketin kautta K-Supermarketiin ja nyt tie vie uuteen ketjuun, K-Citymarketiin. Odotamme innolla kaikkea sitä, mitä uusi ketju ja uudet mahdollisuudet tuovat tullessaan”, Haapaniemet sanovat.

Haapaniemet aikovat kehittää kauppaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Tavoitteena on, että Hämeensaaren K-Citymarket palvelee jatkossakin alueen laajimmilla palveluajoilla.

”Pidämme huolen siitä, että asiakkaat saavat kaupastamme kaiken tarvitsemansa ja vähän enemmän. Kaikkea arkea helpottavista nopeista ruokaratkaisuista viikonloppujen ja juhlien tarjottaviin.”

Haapaniemien aiemmissa kaupoissa tavaramerkkinä on ollut Vika Mahis -hyllynä tunnettu hävikkihylly. Hyvää työtä kaupan ruokahävikin vähentämiseksi aiotaan jatkaa myös Hämeensaaressa.

Kaupan arkea, huipputarjouksia ja kauppiaiden toilailuja voi seurata somessa. Kaupan tilit löytyvät nimillä @kcmhameensaari Instagramissa ja K-Citymarket Hämeensaari Facebookissa. Kauppiaat vinkkaavat, että seurata kannattaa.

”Lupaamme keksiä someen kaikkea kivaa, kuten aarteenmetsästyksiä, jotka ovat muodostuneet jo legendaarisiksi nykyisessä kauppapaikassa. Tervetuliaiskahvitus on myös luvassa loppuvuoden aikana. Silloin pääsemmekin tutustumaan paremmin alueen asiakkaisiin.”

Hämeensaaren K-Citymarket on Haapaniemille neljäs kauppapaikka. He aloittivat kauppiasuransa vuonna 2021 Tampereella kahdesta K-Marketista. Perheeseen kuuluvat nelivuotias Siiri ja pian puolivuotias Roope. Haapaniemet harrastavat monipuolisesti urheilua koko perheen kesken ja erityisesti maastopyöräily on vienyt heidät mennessään.

K-Citymarket Hämeenlinna Hämeensaaren nykyinen kauppias Mikko Kontio siirtyy syksyllä K-Citymarket Hyvinkään kauppiaaksi.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös