Tarleena Raatikainen kauppiaaksi K-Market Nisulaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.5.2024 Tarleena Raatikainen tulee kauppiaaksi Jyväskylän Nisulankadulle K-Market Nisulaan. Tarleena palaa kotikaupunkiinsa kauppiaaksi Karstulasta K-Market Mansikasta.

Tarleenan tunnelmat ovat mahtavat. ”Olen odottanut kauppiaaksi pääsyä kotikaupunkiini Jyväskylään! Nisula on mukava alue aivan keskustan liepeillä ja rakennus on hieno maamerkki, joka kunnostetaan kaupaksi rakennusta kunnioittaen”, Tarleena iloitsee. ”Uuden kaupan avaaminen on innostavaa ja jännittävää. K-Market Nisulassa pääsen toteuttamaan ja haastamaan itseäni ihan uudella tavalla.”

Tarleenalla on jo suunnitelmia liikeidean suhteen. ”Palvelu, laatu ja asiakkaiden näköinen valikoima ovat tärkeimpiä toiminnan kulmakiviä. Meillä työskennellään tosissaan mutta hyvällä boogiella. Valikoimiin otetaan eri hintaisia ja eri elämäntilanteisiin sekä ikäryhmille sopivia tuotteita.”

K-Market Nisulan avataan joulukuussa ja luvassa on silloin kunnon avajaisjuhlat. ”Markkinoimme avajaispäivää isosti ja kuulette ohjelmasta sekä tarjouksista myöhemmin”, Tarleena lupaa. ”Ota seurantaan jo nyt Instagramissa @kmnisula ja Facebookissa K-Market Nisula.”

Vastuullisuus tulee olemaan Tarleenalle myös Nisulassa tärkeä arvo. Kierrätykseen panostetaan ja kauppaan tulevat kylmälaitteet ja talotekniikka ovat uutta ja energiaa säästävää. ”Haluamme olla paikallinen vaikuttaja ja ottaa sekä omia, että paikallisia tuotteita myyntiin. Otamme myös käyttöön ResQ Clubin sovelluksen, jonka kautta voi hankkia edullisesti vielä täysin hyviä tuotteita.”

Rekrytointi alkaa loppukesästä

”Etsimme uuteen K-Marketiin innostunutta, luovaa ja tiimityöskentelyä rakastavaa henkilökuntaa”, listaa Tarleena. ”Mikäli on intoa lähteä rakentamaan ja avaamaan uutta kauppaa, niin voit laittaa jo nyt viestiä: tarleena.raatikainen@k-market.com .”

Tarleena kertoo olevansa kauppiassuvusta lähtöisin ja kauppiuus on hänelle elämäntapa. ”Olen suorittanut kauppiasharjoitteluni Jyväskylässä ja toiminut kauppiaana Karstulan K-Market Mansikassa kuusi vuotta.”

Tarleenan perheeseen kuuluvat puoliso Joonas ja 2-vuotias poika. Joonas jatkaa omassa työssään mutta koko perhettä nähdään säännöllisesti kaupalla. ”Vanhempani ovat juuri eläköityneet pitkältä kauppiasuralta ja heidän on myös tarkoitus auttaa kaupan toiminnassa”, Tarleena kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös