Tammiston K-Citymarketissa työskentelevä Emma Lahikainen on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2024 Vantaalla K-Citymarket Tammistossa työskentelevä Emma Lahikainen on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun finalisti.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 4 131 kpl.

Hyvä työyhteisö tsemppaa

Emma on työskennellyt kohta kolme vuotta K-Citymarket Tammistossa ja on tällä hetkellä kalaosaston kakkosvastaavana. Hänellä on jo pitkä työura ennestään Finnair Kitchenillä laadunvarmistajana mutta korona-aikana hän lähti etsimään uutta työtä ja sai paikan Tammistosta.

”On mielenkiintoista, että joka päivä voi opetella ja oppia jotain uutta”, Emma kertoo. ”Tässä tehtävässä työ ja työkaverit ovat olleet parhaita oppaita.” Hän kiittääkin erityisesti työkavereitaan ja työyhteisöään, josta hän saa tsempit ja ilon työpäiviin.

K-Duunin finaalipaikasta hän kertoo olevansa erittäin otettu ja kiitollinen. ”Mukava tietää, että omana aitona itsenä olen tullut huomatuksi.”

Emman perheeseen kuuluu kaksi teini-ikäistä tytärtä. Vapaa-aikanaan hän hoitaa kuntoaan ulkoillen ja kuntosalilla käyden.

Asiakaspalvelua suurella sydämellä

Emma on saanut paljon kiitosta asiakkailtaan ja työkavereiltaan. Häntä kehutaan auttavaiseksi, iloiseksi ja palvelualttiiksi. Eräässä palautteessa todetaan: ”Tuo iloa työyhteisöön ja palvelee asiakkaita suurella sydämellä!”

Emmasta kerrotaan myös, että vaikka muut työt olisivat kesken niin hän lähtee aurinkoisella asenteella auttamaan niin asiakasta kuin työkaveria.

K-Duuni Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun kriteerit

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Hän osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun finalistit ovat Emman lisäksi Sini Kuusiniemi K-Supermarket Jokelasta Tuusulasta ja Akseli Venäläinen K-Market Puulantorilta Kangasniemeltä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 2.11.2024 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös