Siskokset kauppiaiksi K-Supermarket Nastolaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.9.2024 Ida Posti ja Linda Jürgens aloittavat kauppiaina K-Supermarket Nastolassa syyskuun lopussa. Kauppa on siskoksille entuudestaan tuttu, koska heidän vanhempansa ovat toimineet kauppiaina samassa kaupassa.

”Nostalgiselta tuntuu”, Ida ja Linda vastaavat kysymykseen, miltä tuntuu aloittaa kauppiasura Nastolassa. ”Kauppapaikkahan on meille tuttu. Vanhemmat ovat olleet kyseisessä kaupassa kauppiaina. Meihin on siis jo saattanut törmätä hyllyjen välissä hommissa noin 20 vuotta sitten.  Kivaa nähdä jo ennestään tuttuja asiakkaita, sekä vanhoja tuttuja. Odotamme innolla ja jännityksellä oman kauppiasuran aloittamista, ja että pääsemme rakentamaan omaa kauppaa yhdessä henkilökunnan kanssa. Olemme innoissamme, kun ensimmäinen kauppapaikka on tutulta seudulta ja tukiverkko pysyy lähellä.”

Intohimona palvelutiski

”Palvelutiski on aina ollut meidän intohimo”, toteavat uudet kauppiaat. ” Haluamme tuoda osaamisemme palvelutiskillä näkyviin, olemmehan työskennelleet tunnetun K-Supermarket Orimattilan palvelutiskin vastaavina kymmenisen vuotta.  Tuoreosastot ovat kaupassamme suuressa roolissa tuoreuden ja laadun suhteen, tuommekin osaamisemme näkyviin myös leipäosastolla, kuten paistopisteellä sekä heviosastolla yhdessä henkilökunnan kanssa. Haluamme luoda kaupan, josta löytyy valikoimaa niin arkeen kuin juhlaan.”

”Kehitämme ja laajennamme verkkokauppaa. Haluamme, että verkkokauppatilaajille olisi näkyvillä verkkokaupassa myös paikallisten tuottajien tuotteita sekä palvelutiskin herkkuja. Jatkamme edelleen kotiinkuljetusta lähialueille.”

”Meidät löytää työn touhussa myymälän puolelta, tervetuloa moikkaamaan!”, siskokset toivottavat. ”Toivottavasti luomme kauppaan hyvän ja iloisen fiiliksen yhdessä henkilökunnan kanssa, että kauppaan olisi aina mukava ja kotoisa tulla! Asiakkaat ovat kaikki kaikessa. Otamme mielellään palautteita- ja asiakastoiveita vastaan, jotta kehitämme kauppaa oikeaan suuntaan. Kun olemme syksyllä kotiutuneet kauppaan niin pidämme ehdottomasti avajaiset!”

TikTok-tanssi jo suunniteltuna

K-Supermarket Nastolan arkea ja aherrusta voi seurata kaupan somekanavilta Facebookista nimellä K-Supermarket Nastola ja Instagramista nimellä ksmnastola. ”Myös TikTokissa saatamme vilahtaa ksmnastola-nimellä. Kanava on meillekin uusi mutta ensimmäinen tanssi sinne on jo suunniteltu.”

Vastuullisuustyötä monella eri rintamalla

”Haluamme valikoimiimme paikallisia tuotteita ja tarjoamme myös palvelutiskiltämme laajan valikoiman kotimaisia tuotteita”, kertovat Ida ja Linda. ”Ruokahävikkiin kiinnitämme myös tarkasti huomiota, jos jotain syömäkelpoista hävikkiä jää, lahjoitamme tuotteet ruoka-apuun. Alennamme tuotteiden hintaa, jos päiväys lähestyy ja annamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä vastuullisia valintoja pelastamalla ”Vieläkin hyvää”- hyllystämme hedelmä-, vihannes- ja leipätuotteita.”

”Henkilökunta on meille tärkeä, haluammekin, että henkilökunta viihtyy työssään ja heidät  on perehdytetty hyvin tehtäviinsä”, Ida ja Linda jatkavat. 

Idan perheeseen kuuluu puoliso, kolme lasta ja koira. Hän harrastaa lenkkeilyä, kuntosalia ja brasilialaista jiu-jitsua. ”Olen ollut pienestä pitäen vanhempien mukana kaupan työssä, myös opiskelujen välivuosina. Olen käynyt armeijan ja sen jälkeen jäin kauppaan töihin,  takana on noin 10 vuotta palvelutiskivastaavana.”

Lindan perheessä on puoliso, 2-vuotias poika, koira ja kaksi kissaa. ”Urheilu on intohimoni, pääsääntöisesti lenkkeilen ja käyn kuntosalilla. Luonto rauhoittaa. Olen ollut 6-vuotiaasta asti kaupan arjessa mukana vanhempieni kaupassa. Opiskelin tarjoilijaksi ja olinkin ravintola-alalla töissä tarjoilijana sekä baarimikkona. Kuitenkin veri veti takaisin kauppaan ja siellä pääsin toteuttamaan itseäni Herkkutorivastaavana palvelutiskillä 10 vuoden ajan.”

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös