Sini Kuusiniemi Jokelan K-Supermarketista on K-Duuni-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 3.10.2024 Tuusulan K-Supermarket Jokelassa työskentelevä Sini Kuusiniemi on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun finalisti.

K-Duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 4 131 kpl.

Aitous on välittynyt asiakkaille

Sini kertoo, että kauppiaan kerrottua hänelle finaalipaikasta meni hetken aikaa sisäistää, mitä on tapahtunut. ”Asian ymmärrettyäni alkoi kova innostus ja täpinä. Olen iloinen siitä, että aitous on välittynyt asiakkaille ja työkavereille saakka.”

Sini on tullut K-Supermarket Jokelaan työhön ystävänpäivänä 2023 ja työskentelee siellä kassamyyjän tehtävissä. ”Mieluisinta minulle on kassatyöskentely, siinä pääsee olemaan eniten asiakkaiden kanssa tekemisissä”, hän tunnustaa.

Työkavereita hän kiittää ja kehuu. ”Meillä on täällä tosi hyvä porukka, autamme ja tsemppaamme toisiamme ja piristämme työpäiväämme omasta mielestämme hyvällä huumorilla.”

Sinin perheeseen kuuluvat 5- ja 3-vuotiaat tyttäret, kolme kissaa ja koira. Vapaa-aika kuluu perheen ja ystävien kesken. Aina mahdollisuuksien mukaan Sinin tapaa koriskentältä pelaamassa höntsäkorista. ”Olen aikaisemmin harrastanut aktiivisesti koripalloa ja se vetää edelleen mukaan kentälle.”

Sini on syntynyt asiakaspalvelijaksi

Sinin saamissa perusteluissa eräs palaute on juuri otsikon mukainen. Häntä kehutaan aurinkoiseksi ja avuliaaksi. Kaikille asiakkaille riittää aikaa vaihtaa muutama sana. Paikallisessa Facebook-ryhmässä hänet on jo huomioitu ja Sini on saanut siellä satoja kiittäviä kommentteja ja tykkäyksiä.

Työkaverit kertovat, että Sini on asiantunteva, joustava ja reilu työkaveri

K-Duuni Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun kriteerit

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti. Hänellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää. Hän osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. 

Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun finalistit ovat Sinin lisäksi Emma Lahikainen K-Citymarket Tammistosta Vantaalta ja Akseli Venäläinen K-Market Puulantorilta Kangasniemeltä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 2.11.2024 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös