Seinäjoella avautuu uusi Onninen Express -myymälä kesällä 2025

ONNISEN LEHDISTÖTIEDOTE 19.9.2024 Talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisten sekä teknisten tuotteiden jälleenmyyjien palvelut Seinäjoella paranevat, kun Onninen Express -myymälä siirtyy uusiin tiloihin kesällä 2025. Uusi myymälä rakennetaan Kivistöntien, Tehtaantien ja Tuottajankujan kulmaan.

”Nykyisen Onninen Express -myymälän tilat Seinäjoella ovat palvelleet kauan, mutta osana myymäläverkostomme kehittämistä päädyimme hankkimaan kokonaan uudet tilat myymälällemme”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi kertoo.

Uusi Onninen Express -myymälä avautuu kesällä 2025. Nykyinen myymälä osoitteessa Yrittäjäntie 2 palvelee muuttoon asti.

Liikenteellisesti hyvä sijainti ja näkyvyys olivat Tuomen mukaan uudenaikaisten tilojen lisäksi tärkeitä tekijöitä uuden liikepaikan valinnassa. Muuton myötä myös myymälän koko kasvaa.

”Onninen Express -myymäläverkostoa kehitetään koko ajan, koska haluamme olla läsnä asiakkaittemme arjessa ja tarjota hyviä palveluita paikallisesti. Yritysasiakkaillemme on tärkeää, että valikoima on heti saatavilla nopeisiinkin tarpeisiin ja että tuotteiden saatavuuteen voi luottaa. Nämä ovat vahvuuksiamme kotimaisena toimijana”, Tuomi sanoo.

Kesällä 2025 avautuva uusi Onninen Express -myymälä on kooltaan yli 2 100 m² ja myymälälle tulee suuri, noin 6 000 m²:n piha-alue.

Asiakkaat voivat myös yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta 24/7 ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä. ”Nopeimmillaan tuotteet ovat noudettavissa myymälästä kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua”, Tuomi kertoo. Lisäksi Onnisen koko tuotevalikoimasta voi tilata tuotteita seuraavalle päivälle suoraan työmaalle tai myymälästä noudettavaksi.

Seinäjoen Onninen Express -myymälässä työskentelee osaava ammattilaisten joukko: yritysasiakkaita palvelevat Express-myyjät sekä talotekniikan, infran ja teollisuuden tekniset myyjät.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 57.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös