Sari Halonen ja Tuomo Huhtala K-Market Tyrnävän kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.10.2024 Sari Halonen ja Tuomo Huhtala aloittavat kauppiasuransa 10.11. Tyrnävän K-Marketissa.

Marraskuu tuo tullessaan muutoksen tuulia Tyrnävän K-Marketiin, jossa kauppiaina jatkavat Sari Halonen ja Tuomo Huhtala. Sari on kotoisin Kellon Kiviniemestä- aika läheltä Tyrnävää ja kauppapaikan löytyminen hänen kotiseudultaan oli iloinen yllätys. ”Olemme kiitollisia päästessämme tutustumaan alueen asukkaisiin ja kuulemaan heidän toiveitaan Oman kylän kaupasta. Toiveet ovat meille tärkeitä, sillä haluamme tehdä kaupasta Tyrnävän asukkaiden yhteisen kyläkaupan, jossa vallitsee iloinen tunnelma ja tekemisen meininki.  Viihdymme itse paljon kaupan puolella, ja odotamme mukavia keskustelutuokioita asiakkaiden kanssa töiden lomassa.”

”Kaupan kehittämiseen meillä on paljon ideoita. Alussa kiinnitämme erityisesti huomiota kaupan tuoreosastojen valikoimaan, laatuun sekä tuoreuteen. Tuomme hyllyihin myös hieman erilaista tuotemaailmaa, mistä asiakkaat saavat valita meille valikoimaan jäävät tuotteet. Tulemme tarjoamaan kaupassa valmistettuja Meillä tehty -tuotteita, kuten täytettyjä patonkeja ja välipaloja. Lisäksi kaupassa paistettua, tuoretta ja maukasta leipää saa meiltä päivittäin”, uudet kauppiaat kertovat

”Tarjolla tulee olemaan useissa tuoteryhmissä edullisia K-Menu -tuotteita sekä laadukkaita Pirkka- ja Pirkan Parhaat -sarjojen tuotteita. ”Jokaiselle asiakkaalle löytyy kaupastamme sopivan hintainen ostoskori”, Sari ja Tuomo lupaavat.

”Odotamme jo innolla pääsyä Tyrnävälle. Ennen joulua nautimme asiakkaiden kanssa kahvit ja glögit. Tulettehan asiakkaat seuraamaan meitä myös sosiaalisen median kanaville; Facebookista löydätte meidät nimellä K-Market Tyrnävä ja Instagramista km_tyrnava.” 

Vastuullisuustyö on tärkeä osa arjen toimintaa

Kauppiaat Sari ja Tuomo pitävät tärkeänä vastuullisuutta. ”Oman henkilökunnan työssä viihtyminen sekä työhyvinvointi ovat tärkeä osa vastuullista toimintaa. Haluamme, että myös henkilökunta pääsee osallistumaan kaupan kehittämiseen ja saa halutessaan siitä vastuuta.”

”Tarjoamme mielellämme alueen nuorille harjoittelupaikkoja, joissa pääsee tutustumaan kaupan työtehtäviin. Yhteistyö nuorten ja koulujen kanssa on lähellä sydäntämme.”

Kaupassa jatketaan aktiivista työtä mm. ruokahävikin minimoimisessa. Parasta ennen -tuotteet myydään alennetulla hinnalla Vieläkin hyvää -hyllystä. Päiväysvanhat tuotteet lahjoitetaan ruoka-apujärjestölle. 

Muutto kotiseutualueelle 

Sarin innostus yrittäjyyteen on lähtöisin hänen isovanhempiensa K-ruokakaupassa vietetystä ajasta. Tärkeitä oppeja tulevaisuutta varten Sari sai nuorena työskennellessään enonsa K-Raudassa. Opiskeluiden myötä tie vei myymäläpäälliköksi Askon eri myymälöihin sekä tavaratalopäälliköksi K-Citymarkettiin. Kauppiasvalmennuksen hän suoritti K-Supermarket Derbyssä Espoossa ja K-Market Parilassa Tuusulassa. 

Myös Tuomolla on pitkä työura Keskossa, 25 vuotta. Niistä 17 vuotta hän on työskennellyt logistiikassa ja viimeisimmät vuodet asiakkuuspäällikkönä tavarakaupan puolella. Tuomolle kaupan tehtävät ovat hyvin tuttuja. Sosiaalisena ihmisenä hän viihtyy erinomaisesti kaupan arjessa ja asiakaspalvelutyössä.

Sarin ja Tuomon perheeseen kuuluvat 3- ja 5-vuotiaat tytöt sekä 18-vuotias poika. ”Vapaa-ajalla tykkäämme viettää aikaa perheen, sukulaisten sekä ystävien kanssa. Perhe on meille tärkeä tuki ja kaupallakin tulee varmasi näkymään läheisten auttavia käsipareja. Me molemmat pidämme liikunnasta ja odotamme innolla, että pääsemme tänä talvena nauttimaan pohjoisen seudun hiihtoladuista.”

Sari lähettää lämpimät kiitoksensa Stina Ekholmille K-Supermarket Derbyyn ja Arsi Kovaselle K-Market Parilaan. ”Molemmat kasvattajakauppiaani ovat antaneet hienon mahdollisuuden oppia ja kehittyä, sekä parhaat suunnat kauppiasuralle.” Tärkeimmät kiitoksensa Sari antaa puolisolleen Tuomolle ja lasten isovanhemmille: ”Heidän tukensa on ollut kauppiasuran alkumetreillä merkityksellinen.”

”Odotamme positiivisin ja hyvin mielin tulevaa!” 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös