Perkkaan uusi K-Supermarket avautuu torstaina 10.10. klo 10

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.10.2024 Espoon Perkkaalla avautuu torstaina 10.10. klo 10 uusi ja upea K-Supermarket Perkkaa. K-kauppiaina toimivat Marika Rekilä ja Matti Eronen.

Uuden kaupan ovet avautuvat nauhan leikkauksella, kun kauppiaspari napsaisee avausnauhan poikki apunaan Keskon päivittäistavarakaupan johtaja Ari Akseli ja Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

Avajaisjuhlat kestävät koko loppuviikon. Torstaina nautitaan kakkukahveja ja perjantaina maistellaan uutuuksia. Lauantaina ja sunnuntaina vietetään perhepäiviä, lapsille on monenlaista ohjelmaa kuten ilmapalloja, hattaraa ja pellen vierailu.

Suuri kauppa suurempi sydän

”Meillä on hieno henkilökunta ja hyvä fiilis keskenämme, uskomme sen näkyvän asiakkaille asti. Olemme saaneet siirrettyä entisen K-Market Perkkaan lähikaupan lämpimän hengen tänne. Meille on kiva tulla kauppaan, tervetuloa!”, kauppiaat sanovat.

K-Supermarket Perkkaa arjen auttajana ja pyhien pelastajana

Uusi K-Supermarket Perkkaa lupaa auttaa arjessa ja pelastaa pyhien ruokaratkaisut. Palvelutiskistä saa kalaa ja kaupassa pakattua lihaa sekä aterioita, täytettyjä patonkeja ja välipaloja. ”Olemme tehneet tätä ja koko muuta valikoimaa asiakkaiden toiveita keräten”, Marika kertoo. Kaupasta löytyvät myös lämpögrillin tuotteet ja salaattibaarin palvelut. ”Meillä on ruokaisa kauppa, iso valikoima vaativaankin makuun ja kaikille löytyy sopivan hintainen ostoskori”, lupaavat kauppiaat. Kauppaan on tehty tila, minne voi istahtaa hetkeksi nauttimaan kupillisen kahvia ja juttelemaan kuulumisia.

Lisäpalveluina saa Postin, Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut sekä Postin pakettiautomaatti. K-Supermarket Perkkaalla on verkkokaupan palvelut ja Woltin kotiinkuljetuspalvelut. Aukioloajat ovat ma-pe 6.30-23.00, la 8.00-23.00 ja su 9.00-23.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös