Oulun Hiukkavaaraan K-Supermarket

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.9.2024 Hiukkavaaran K-Marketissa alkavat muutostyöt syyskuun aikana, kun kaupan laajennushanke käynnistyy. Hanke toteutetaan Keskon ja Hartela Pohjois-Suomen yhteistyönä.

Nykyiset K-market-kauppiaat Henri ja Veera Karppinen jatkavat myös K-Supermarket-kauppiaina.

Nykyinen kaupparakennus remontoidaan ja samalla rakennusta laajennetaan noin 1100 neliöllä. Uuden K-Supermarketin myyntiala kasvaa nykyisestä yli 900 neliötä ja tulee olemaan yli 1500 neliötä. Remontissa panostetaan energiatehokkuuteen, kauppaan asennetaan mm. uusi kylmälaitos ja uudet kylmäkaapit sekä pakasteet. Valaistus hoidetaan led-tekniikalla.

"Kauppa on auki koko laajennustöiden ajan ja avataan K-Supermarketina syksyllä 2025. Merkittävän myyntialan kasvun myötä kauppa pystyy jatkossa palvelemaan paremmin Hiukkavaaran asukkaita mm. selvästi nykyistä suuremmalla valikoimalla. Keskon ja K-kauppiaiden investointi hankkeeseen on yhteensä lähes kuusi miljoonaa euroa", kertoo aluejohtaja Jari Saarinen.

”On hienoa olla mukana kehittämässä Hiukkavaaran alueen palveluita. Laajennusprojekti K-Supermarketiksi tukee alueen kehitystä ja palvelee sekä nykyisiä että tulevia asukkaita entistä paremmin. Olemme iloisia voidessamme toteuttaa hankkeen ja tarjota tilat, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksiin sekä asiakkaille että toimijoille”, sanoo Hartela Pohjois-Suomen toimitusjohtaja Markku Taskinen.

Nykyisten vuokralaisten apteekin, Kotipizzan ja Postin palvelut jatkavat tulevassa laajennusosiossa.

Pysäköintialueen toimintoja parannetaan

Muutostöiden yhteydessä parannetaan selkeästi pysäköintialueen toimivuutta. Remontin jälkeen kaupan käytössä on noin 90 maksutonta autopaikkaa.

Kaupan pihalla on K-Latauksen latauspisteitä sähköautoille.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös