Olli Sundbergin ja Petra Ruuthin ruokakauppiasura alkaa Vantaan K-Market Ilolasta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.7.2024 Olli Sundberg ja Petra Ruuth aloittavat ruokakauppiasuransa 17.8. Vantaan K-Market Ilolasta.

Oman lähikaupan kauppiaiksi

”Tuntuu todella hyvältä päästä oman kylän kaupan kauppiaaksi”, Olli ja Petra iloitsevat. ”Kauppa on meille tuttu ja se on toiminut meille omana lähikauppana yli kymmenen vuoden ajan. Tuntuu jännittävältä ja innostavalta hypätä asiakkaan roolista kauppiaan saappaisiin!”

Asiakkaille arjen helpottamista ja yllätyksiä

”Haluamme, että kauppiuus näkyy voimakkaasti kaupan arjessa, mutta kauppa on ennen kaikkea asiakkaitamme varten ja haluamme luoda asiakkaidemme näköisen kaupan, joka helpottaa arjen toteutuksessa, mutta samalla yllättää ja inspiroi asiakkaitamme positiivisesti. Haluamme luoda asiakkaille kivan asiakaskokemuksen hyvän palvelun ja kaupan positiivisen ilmapiirin kautta”, uudet kauppiaat listaavat.

”Kauppa sijaitsee aivan alakoulun läheisyydessä, ja haluamme erityisesti olla nuorille asiakkaillemme myönteinen ja lämminhenkinen paikka asioida. Supervoimanamme on ihmisläheisyys, joka toivottavasti luo kivaa ilmapiiriä paitsi asiakkaille mutta myös kaupan henkilökunnalle.”

K-Market Ilolassa jatkavat Woltin pikatoimituspalvelut. ”Tulemme panostamaan tähän palvellaksemme asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja helposti”, Olli ja Petra lupaavat. ” Avajaisia juhlitaan myöhemmin syksyllä, kun olemme ensin päässeet kiinni kaupan arkeen. Tykkäämme juhlien järjestämisestä, joten katsotaan mitä kaikkea avajaisiin keksimme! Aiomme tiedottaa kauppiaan vaihtumisesta sosiaalisessa mediassa ja veikkaammepa tiedon kulkevan ihan naapurustonkin kautta.”

K-Market Ilolalta löytyvät Facebook- ja Instagram-sivut. ”Tavoitteenamme on toteuttaa aktiivisesti markkinointia sosiaalisen median kautta ja pyrkiä tavoittamaan sen kautta uusia asiakkaita. Pyrimme tuomaan kauppaamme uutuustuotteita ja koemme niiden näppäräksi ja nopeaksi markkinointialustaksi juuri sosiaalisen median. Emme ole itse somenatiiveja, mutta otamme tässä ennakkoluulottamasti ns. "härkää sarvista."

”Vastuullisuuden toteuttaminen on meille tärkeää. Pyrimme hävikin minimointiin paitsi kannattavan liiketoiminnan mutta juurikin myös vastuullisuuden näkökulmasta. Yhteistyön aloittaminen Ruoka-avun kanssa on yhtenä konkreettisena toimena suunnitelmissamme”, kertovat Olli ja Petra kaupan vastuullisuustoimista.

Olli lähtee kauppiasuralle toista kertaa. Hän on aikaisemmin toiminut kauppiaana Järvenpään Mustassa Pörssissä. ”Viihdyin hyvin Mustan Pörssin kauppiaana ja ketjun lopettamisen jälkeen paluu kauppiaaksi on ollut kaiken aikaa tavoitteenani.” K-kauppiasvalmennukseen kuuluvan kauppiasharjoittelun Olli on suorittanut K-Supermarket Lähderannassa, K-Market Laaksolahdessa ja K-Market Kastanjassa

”Haluan lämpimästi kiittää kasvattajakauppiaitani Päivi Oravaa, Lauri Lindgreniä ja Marjo Hiisijärveä antamastanne opista ja tuesta!”, lähtevät Ollin terveiset.

Petra on ammatiltaan lääkäri ja hän lähtee Ollin rinnalle kauppiaaksi innokkaana oppimaan uutta. Hän jatkaa myös osa-aikaisesti lääkärin ammatissaan.

”Perheeseemme kuuluvat 9- ja 11-vuotiaat tyttäret, joiden urheiluharrastusten parissa vietämme pitkälti vapaa-aikamme. Itse pyrin edelleen pelaamaan jalkapalloa ja penkkiurheilijana olen lyömätön!”, Olli kehaisee. ”Petra harrastaa mahdollisuuksien mukaan kestävyysurheilua ja ratsastusta. Mökkimme Etelä-Savossa on koko perheelle rakas paikka ja aiomme mahdollisesti tuoda kauppaammekin mökkinaapuruston tilatuotteita.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös