Niko Mäki-Ketelän kauppiasura alkaa kahdella K-Marketilla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.7.2024 Niko Mäki-Ketelä aloittaa kauppiasuransa ja ottaa vastaan 15.9. K-Market Vanattarentien Lempäälästä ja 1.10. K-Market Vuoreksen Tampereelta.

Nikon pitkäaikainen haave toteutuu

”Fiilikset ovat odottavaiset ja hieman myös jännittää, sillä vihdoin pitkäaikainen haaveeni kauppiasurasta toteutuu”, Niko tunnustaa. ”Kaupat ovat hyvin hoidettuja ja ne sijaitsevat maantieteellisesti viihtyisillä sekä kehittyvillä alueilla, joten tuntuu mahtavalta, että minulle tarjottiin mahdollisuus päästä jatkamaan Virpi Stenin sekä henkilökunnan ansiokasta työtä näissä kaupoissa.”

Kauppojensa liikeideoista Niko kertoo: ”Panostamme vaivattomuuteen, asiakaspalvelun laatuun sekä monipuoliseen valikoimaan, jota pystytään muokkaamaan nopeastikin sesonkien, trendien ja asiakkaiden vaihtuvien tarpeiden mukaan. Tarjoamme valikoimissa brändituotteiden lisäksi myös paljon laadukkaita ja edullisia Pirkka sekä K-Menu-tuotteita. Aiomme myös toteuttaa yhteistyössä tavarantoimittajien kanssa säännöllisesti mielenkiintoisia omia tuote- ja eräkampanjoita.”

Molemmissa kaupoissa Wolt-toimitukset jatkuvat normaalisti. ”Lähden kuitenkin jatkokehittämään valikoimaa entisestään asiakastoiveiden pohjalta. Tulkaahan ehdottomasti nykäisemään rohkeasti hihasta, jos kaupan kivijalka- tai Wolt-valikoimassa on jotain viilattavaa, niin laitetaan tuotetoiveita mahdollisuuksien mukaan tilaukseen.”

Molemmilla kaupoilla on omat somekanavat, joista voi seurata kaupan arkea ja aherrusta. ”Pistäkää ehdottomasti kauppojen Facebook- ja Instagram-tilit seurantaan. Sieltä löytyy varmasti ajankohtaista ja vaihtuvaa sisältöä. K-Market Vuoreksen ja Vanattarantien tilit löytyvät alustoilta omilla nimillänsä”, Niko kehottaa. ”Kakkukahvit järjestetään ehdottomasti heti kun pääsen asettumaan kunnolla taloon!”

Vastuullisuustyötä tehdään niin K-Market Vanattarentiellä kuin K-Market Vuoreksessa arjen toimina joka päivä. ”Aion panostaa kaupoissa henkilökunnan työhyvinvointiin sekä tarjota heille työkalut oman osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen. Uskon että tämä näyttäytyy asiakkaille odotukset ylittävänä asiakaskokemuksena. Laadukas oikea-aikainen tilaaminen ja toimiva varastonhallinta ovat kannattavuuden varmistamisen lisäksi vastuullisuusteko. Kierrätämme ja lajittelemme myös jätteemme asianmukaisesti, sekä hävikkiruoan eteenpäin lahjoittamisen mahdollisuutta aiotaan selvittää”, listaa uusi kauppias.

Nikolla on kaupan alan työkokemusta yhdeksän vuoden ajalta. ”Olen vastannut tänä aikana monista eri osastoista ja nyt viimeisimpänä olen toiminut K-Supermarket HerkkuDuon myymäläpäällikkönä. Olen opiskellut viime vuosina kauppiasvalmennuksen lisäksi työn ohella itselleni Kaupan alan esihenkilön erikoisammattitutkinnon TAKK:ssa sekä liiketalouden tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon TAMK:ssa.”

”Haluan kiittää monivuotista työnantajaani ja kasvattajakauppiasta Kari Salmipuroa luottamuksesta, opeista, vastuusta ja itsensä kehittämisen mahdollistamisesta. Kiitos myös kaikille työkavereille, keihin olen saanut töiden kautta vuosien aikana tutustua”, lähettää Niko terveisensä.

Vapaa-ajalla Niko lenkkeilee, käy kuntosalilla ja harrastaa talvisin avantouintia. ”Olen myös aktiivinen penkkiurheilun ystävä, ja varsinkin tamperelainen jääkiekkoilu ja jalkapalloilu ovat lähellä sydäntäni.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös