Mikkelin Intersportin Juho Saranki valittiin Vuoden 2023 Intersport-kauppiaaksi

Vuoden 2023 Intersport-kauppias on valittu. Palkinnon pokkasi Intersport Mikkelin kauppias Juho Saranki, joka uskoo pitkäjänteisen kehittämisen ja huippuluokan palvelun voimaan.

Kauppiaan uransa Saranki aloitti vuonna 2012 samaisessa Mikkelin kaupassa, jossa viihtyy edelleen erinomaisesti. Intersport Mikkelin erityisosaamista ovat juoksujalkineet ja niiden mittava valikoima, ulkoiluvaatteet sekä sähköpyörät. Lisäksi kaupalla on huoltopalvelut omasta takaa. Kaiken kruununa on palvelu, joka on Suomen kärkitasoa.

”Huomionosoitus tuntuu erittäin hyvältä, onhan tämä kovin palkinto, jonka kauppias voi urallaan saada! Olemme kehittäneet toimintaamme vuosi vuodelta pitkäjänteisesti eteenpäin ja lisänneet oheen erilaisia palveluja, ja nyt kova työ palkitaan”, kauppias Juho Saranki iloitsee.

Saranki työllistää tällä hetkellä kaupassaan itsensä lisäksi kuusi työntekijää.

”Menestyminen kaikilla mittareilla vaatii kauppiaan ympärille hyvän ja luotettavan henkilökunnan. Meillä on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki, ja haluankin kiittää lämpimästi meidän huippua henkilökuntaa”, Saranki kuvailee.

Palkinnon myöntämisen kriteereinä ovat konseptin toteutus, myynnin kehitys, asiakastyytyväisyys sekä kannattavuus.

Juho Saranki on toteuttanut ja kehittänyt yhdessä henkilökuntansa kanssa määrätietoisesti ja onnistuneesti Intersport-konseptia Mikkelissä jo pidempään. Viimeisin myymäläkonseptin uudistus Intersport Mikkelissä toteutettiin viime vuonna. Kaupan oma erityisosaaminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen ovat johtaneet erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen. Onnittelut ja kiitokset hyvästä työstä Intersport Mikkeliin!”, Keskon urheilukaupasta vastaava johtaja Timo Pesonen sanoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös