Laura Salminen aloittaa Kuopion K-Market Rypysuon kauppiaana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.8.2024 Laura Salminen aloittaa K-Market Rypysuon kauppiaana 1. lokakuuta.

Tuoretta kauppiasta uuteen rooliin astuminen jännittää hiukan, mutta päällimmäisenä tunteena on innostus.

”Olen erittäin innoissani, että pääsen aloittamaan kauppiasurani juuri K-Market Rypysuolla, sillä kauppa on minulle ennestään tuttu. Olen työskennellyt siellä kaupan ensimmäisinä vuosina ja nyt tieni vie sinne takaisin.”

Rypysuon aiemmat kauppiaat ovat kehittäneet kaupan toimintaa ahkerasti, ja uusi kauppias aikoo jatkaa tätä työtä tekemällä kaupasta alueen asukkaiden näköisen lähikaupan, jossa on välitön tunnelma.

”Haluan luoda lähikaupan, jossa on helppo asioida ja tuotteita löytyy kattava valikoima niin arkeen kuin juhlaan, unohtamatta laadukkaita tuoretuotteita sekä paistopistettä, johon paistetaan herkkuja päivittäin. Valikoimaa tullaan kehittämään tuotetoiveiden perusteella, ja tarjontaa täydentävät kaupan omien merkkien tuotteet sekä tietysti paikallisten tuottajien tuotteet”, Laura Salminen kertoo.

Marraskuussa Salmisen kauppiasuran aloitusta juhlistetaan kaupalla kahvien merkeissä, kunhan uusi kauppias on ensin saanut tuntumaa kaupan arkeen.

”Kaupan arkea ja kauppiasurani alkutaivalta voi seurata kaupan Facebook-sivuilta K-market Rypysuo. Myöhemmin kaupalle on tulossa tilit myös Instagramiin ja TikTokiin. Huumorintaju ja arjen ilo ovat minun supervoimiani. Nautin kohtaamisista ja ihmisten parissa työskentelystä, joten odotan asiakkaiden tapaamista innolla”, Laura kertoo.

Vastuullisuus on uudelle kauppiaalle tärkeää ja sen keskiössä on hyvinvoiva henkilökunta.

”Haluan panostaa henkilökunnan perehdytykseen ja hyvinvointiin sekä löytää jokaisesta omat vahvuudet. Kaupan jokapäiväisissä toiminnoissa huolehditaan myös jätteen ja hävikin minimoimisesta sekä oikeanlaisesta kierrättämisestä.”

Pohjoisen tuntureiden valloittaja

Lauran työura alkoi vuonna 2007 K-Supermarket Petosen palveluksessa. Tämän jälkeen Salminen opiskeli markkinoinnin tradenomiksi ja työskenteli eri K-kaupoissa. Mahtuipa väliin myös yksi talvi kausityöntekijänä Levillä sekä pari vuotta veljen rakennusalan yrityksessä ennen kauppiasvalmennukseen hakeutumista.

”Haluan lähettää lämpimät terveiset kiitosten kera K-Supermarket Kittilän kauppiaille Tea Hyttiselle ja Aarni Valkoselle, jotka tsemppasivat kauppiasvalmennuksen alkutaipaleella. Iso kiitos myös kasvattajakauppiailleni Sari Suutariselle ja Tomi Lehtolaiselle K-Market Ruokamestariin. Heiltä olen saanut valtavasti apua, tukea ja kannustusta tällä matkalla”, Salminen kiittää.

Vapaa-ajalla Laura valloittaa Lapin tuntureita lumilaudalla. Arjen ulkoiluista taas huolehtii 11-vuotias jackrusselinterrieri Iita. Myös perhe on Lauralle hyvin tärkeä tuki.

”Äitini ja isoveljeni ovat olleet isona tukena kauppiasurani aloitusvaiheessa ja saattaapa heitäkin näkyä myöhemmin myös kaupan hyllyjen välissä”, tuore kauppias vinkkaa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös