Lapinlahden K-Market Ruokamestari avautuu upeana ja tyylikkäänä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.9.2024 Lapinlahdella K-Market Ruokamestari on ollut puolen vuoden ajan remontin ja uudistustöiden pyörteissä, nyt on avajaisten aika. K-kauppiaina toimivat Sari Suutarinen ja Tomi Lehtolainen.

Kaupassa tehtyjen mittavien uudistustöiden valmistumista juhlitaan loppuviikko mukavassa markkinapöhinässä, torstaina kahvitellaan asiakkaiden kanssa, lauantaina on lasten päivä. Lapsille ja lapsenmielisille on silloin tarjolla mm. hattaraa, Panda-nallen vierailu ja kasvomaalausta.

Asiakkaat ovat kehuneet uudistunutta kauppaa upeaksi, tyylikkääksi ja avaraksi. ”Saimme noin 60 m2 lisätilaa ja myymälän muoto muuttui pitkulaisesta leveämmäksi. Sisääntulo on nykyään avara ja kaupan seinää koristaa valokuva kylän raitista 100 vuoden takaa”, Sari ja Tomi kertovat. Kaikki tuoteryhmät ovat saaneet lisää valikoimaa mutta erityisesti maitotaloustuotteiden valikoimat, jotka ovat kaikki samassa seinän mittaisessa tilassa. Valikoimia on lisää myös pakasteissa, snackseissä, makeisissa ja juoma-osastolla. ”Meillä on muuten kaupan oma nimikko-olut ja -lonkero, olutpulloissa on sama kuva kuin kuvaseinässämme ja lonkero on tehty paikallisen mansikkatilan mansikkamehusta”, Tomi kehaisee.

Kaupan äänimaailma rauhoittui

”Olemme tyytyväisiä näihin uudistustöihin, Ruokamestarista tuli niin hieno, avara ja selkeä”, ihastelevat kauppiaat. Yllätyksenä on tullut myös kaupan äänimaailman rauhoittuminen, kun kaikkien kylmälaitteiden hurinat ovat jääneet pois, ja uudet ostoskärrytkin ja pullokone ovat äänettömiä.

Meillä tehty-merkillä valmistetaan kaikki kaupassa paikan päällä

Kaupasta löytyy Meillä tehty -merkillä lihatuotteet, jotka kaupan lihamestari leikkaa, pakkaa ja maustaa valmiiksi omaan kylmätiskiinsä. ”Ruokamestarin valikoimiin palaavat kaupassa paikan päällä tehdyt salaatit, patongit, pizzat ja valmiit ateriat”, Sari kertoo. Tuoreen kupin kahvia saa myös ostettua kaupasta mukaan.

Energiankulutus on laskenut merkittävästi uusien energiatehokkaiden kalusteiden ja valaistuksen myötä. ”Kesän jälkeen ensimmäinen sähkölasku on vain puolet entisestä mutta vasta syyskuun lasku tulee näyttämään, mikä on todellinen taso, kun remonttikoneet eivät pyöri enää kaupassa”, Tomi tuumaa.

K-Market Ruokamestarin aukioloajat ovat säilyneet entisellään eli ma – la klo 7.00 – 21.00 ja sunnuntaisin 10.00 – 20.00. Lisäpalveluina jatkavat verkkokaupan nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut, Veikkauksen On Line-palvelut, Postin pakettipalvelut ja pakettiautomaatti. Otto-automaatti on vaihtanut hieman paikkaa mutta löytyy kaupan sisältä kuten ennenkin.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös