Klaukkalaan avataan uusi K-Market Pikkuveli perinteiseen kauppapaikkaan

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 16.10.2024 Klaukkalan keskustassa perinteisessä ostoskeskuksessa on aloitettu kunnostustyöt. Perinteinen ruokakauppatila remontoidaan nykyaikaiseksi ja energiatehokkaaksi K-Marketiksi. Kauppa avataan kevätkesällä 2025 ja K-kauppiaana toimii K-Citymarket Klaukkalan kauppias Tomi Huuho.

K-Market Pikkuveli-nimen taustalla hauska tarina

Kiinteistö, johon uusi K-Market tulee, on toiminut kauppana vuodesta 1968 saakka. Kaupan nimen, K-Market Pikkuveli, taustalla on hauska tarina. ”Vuonna -81 pikkuveljeni haki töitä tästä kaupasta mutta kauppias oli todennut hänen olevan kaksi vuotta liian nuori. Itse olin veljeäni kaksi vuotta vanhempi, 14-vuotias, ja samoin tein lähdin kauppiaan pakeille ja sain sieltä työpaikan”, Tomi Huuho kertoo. ”Tässä on upea ajatus siitä, että ympyrä sulkeutuu. Nimi kuvastaa myös sitä, että läheinen K-Citymarket Klaukkala toimii isoveljenä.”

K-Market Pikkuveljeen tulee reilut 400 neliötä myyntialaa ja pysäköintialue on uusittu hiljattain. ”Olemme kuulleet asiakkaiden toiveet, teemme tähän kaupan, jossa on hyvät valikoimat ja nopea asioida”, kauppias-Tomi lupaa. ”Siirrämme tänne henkilökuntamme kanssa K-Citymarket Klaukkalan henkisen dna:n: palvelualttiuden ja positiivisuuden. Haluamme olla helposti lähestyttävä ja parantaa alueen kauppapalveluita.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös