K-Supermarket Ruokaporissa juhlitaan uudistunutta kauppaa tangon tahtiin, bussikuljetuksin ja ämpärein

K-Supermarket Ruokaporin mittavat uudistustyöt on saatu valmiiksi. Avajaisia juhlitaan torstaina 15.8. klo 10 alkaen. K-kauppiaina toimivat Tiitu ja Saku Vätti.

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.8.2024

Kauppa avataan, kun Porin kaupunginjohtaja Lauri Inna leikkaa nauhan kauppiaiden kanssa. Avajaisia juhlitaan koko loppuviikko. Torstaina on luvassa kakkukahveja, tangoprinssi Kullervo Kaupin esiintymistä ja sukkulabussikuljetusta kaupalle lähialueelta. Perjantaina jaetaan yllätysämpäreitä ja lauantaina kauppias grillaa pihalla makkaraa. ”Lupaamme mukavaa markkinapöhinää ja järjestämme vielä lasten päivän myöhemmin”, kauppiaat kertovat.

”Kesko jatkaa kauppapaikkoihinsa investoimista Porissa ja nyt oli vuorossa K-Supermarket Ruokapori. Tämän mittavan hankkeen valmistumisen myötä saamme perinteiselle kauppapaikalle uudistetun entistäkin paremman K-Supermarketin palvelemaan alueen asiakkaita. Kesko ja K-kauppias investoivat tähän yhteensä yli neljä miljoonaa euroa”, sanoo Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen.

Sähköä säästyy vähintään 30 %

Uudistustyöt ja remontti alkoivat jo helmikuussa ja kauppaan rakennettiin uusi tuulikaappi ja K-Noudolle oma erillinen sisäänkäynti ja parkkiruudut. Koko kauppa on uusittu lattiasta kattoon. Kylmä- ja pakastekalusteet ja koko kylmälaitos ovat uusia ja energiaa säästäviä. Kaikki kylmää ja pakkasta vaativat tuotteet ovatkin joko kansien tai ovien takana. ”Sähkönsäästö on näillä uusilla kalusteilla vähintään 30 %, elintarvikkeiden säilyvyys paranee ja on asiakkaillekin mukavampi, kun kaupassa tarkenee vaikka ilman takkia”, Saku sanoo.

Palvelutiski on K-Supermarket Ruokaporin sydän

Palvelutiski on K-Supermarket Ruokaporin sydän ja se palvelee myös uudella kalusteella. Palvelutiskin yhteyteen on siirretty paistopiste, ja nyt kaupassa on myös pieni sympaattinen kahvinurkkaus. ”Lounasvalikoimamme on kasvanut ja otamme myös keittolounaan palveluun myöhemmin”, Saku lupaa. ”Tuotevalikoimia on voitu lisätä kaikissa tuoteryhmissä mutta erityisesti hedelmät ja vihannekset, pakasteet sekä lemmikkieläinten tuotteet ovat saaneet lisää valikoimaa.”

”Asiakkailta olemme jo saaneet kiitosta siitä, että kauppa on siisti, valoisa ja avara”, Tiitu ja Saku iloitsevat. ”Haluamme kiittää asiakkaitamme ymmärryksessä remontin aikana ja kiitokset henkilökunnallemme ja remonttiporukalle joustamisesta ja jaksamisesta.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös