K-ryhmän vähittäismyynti oli alkuvuonna Pirkanmaalla yli 500 miljoonaa euroa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 23.7.2024 K-ryhmän vähittäismyynti oli tammi-kesäkuussa Pirkanmaalla yhteensä 505,0 miljoonaa euroa (alv 0 %) ja pieneni 1,3 %.

Päivittäistavarakaupan myynti kasvoi 3,2 % ja eurot olivat 369,1 miljoonaa. Parhaiten myyntiään kehittivät K-Citymarketit ja K-Supermarketit, yli 5 %. Rakentamisen ja talotekniikan kaupan myynti oli 81,5 miljoonaa euroa ja siinä oli laskua 14,6 %. Auto- ja vapaa-ajan kaupan myynnin arvo oli 54,4 miljoonaa euroa ja se oli miinuksella 7,0%.

”Päivittäistavarakaupan myynnit ovat hienosti plussalla, mikä on hieno suoritus markkinatilanne huomioon ottaen”, kommentoi lukuja Keskon Länsi-Suomen aluejohtaja Jari Alanen.

”Rakentamisen ja talotekniikan kaupan 14 %-miinuskehitys kuvastaa asuntotuotannon ja laajemminkin rakentamisen tilaa mutta merkit näyttävät, että suhdanteet ovat menossa parempaan suuntaan”, Alanen jatkaa.

Tampereella Ruskon uusi logistiikkaterminaali on otettu käyttöön toukokuussa. Terminaalissa työskentelee 72 henkilöä ja kuljettajia noin 120.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös