K-Market Villilän kauppiaaksi Mika Sivonen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.9.2024 Tampereella K-Market Villilän kauppiaana aloittaa marraskuun alusta Mika Sivonen.

Mika kertoo, että on todella mahtavaa ja suuri kunnia aloittaa kauppiasura Villilässä Kari ja Sari Laurilan jälkeen. ”Kiitos heille hyvästä työstä ja upeasta urasta kauppiaina! On hienoa päästä juuri Villilään, sillä kauppa on hyvässä kunnossa ja pääsemme yhdessä henkilökunnan kanssa kehittämään kauppaa entisestään.”

Mikalla on hyvät suunnitelmat kauppiasuran aloittamista varten. ”Panostamme asiakaspalveluun, laatuun ja valikoimaan, jotta meiltä löytyy asiakkaillemme kaikki tarpeellinen. Muokkaamme valikoimia juuri meidän asiakkaidemme näköisiksi ja toivonkin, että asiakkaat esittäisivät tuotetoiveitaan ja ideoitaan joko henkilökohtaisesti tai sähköisen asiakaspalautejärjestelmän kautta”, uusi kauppias kehottaa. ”Kaikkia asiakkaitamme kohdellaan tasavertaisesti ja palvellaan samalla lailla, kuin tulisi meille kotiin kylään.”

”Valikoimistamme löytyy laaja kattaus tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, ja aiommekin kasvattaa valikoimiamme entisestään. Suunnitelmissa on myös aloittaa aktiivisesti eräkauppaa myymälässä, jolloin on mahdollisuus tehdä erilaisia löytöjä edulliseen hintaan. Lähdemme korostamaan K-Market Villilän kotoisuutta ja persoonallisuutta. Paljon toivotut irtokarkit otetaan kaupan valikoimiin.”

”Avajaiset järjestetään heti, kun olen päässyt kunnolla taloksi ja olen tutustunut henkilökuntaani sekä asiakkaisiini. Avajaisissa on luvassa erilaisia tapahtumia ja paljon kovia tarjouksia!”, lupaa Mika. ”Haluan myös järjestää erilaisia tapahtumia ja yllätyksiä asiakkaillemme, ja niissä voimme hyödyntää kaupan isoa parkkipaikkaa.”

K-Market Villilässä jatkavat Woltin kotiinkuljetuspalvelut ja kaupan arkea pääsee seuraamaan omilla Facebook- ja Instagram-sivuilla nimellä kmarketvillila.

”Henkilökunnan hyvinvointi on minulle todella tärkeää ja se, että töissä aidosti viihtyy, on minulle todella tärkeää”, Mika toteaa. Vastuullisuustyötä tehdään jokapäiväisinä toimina K-Market Villilässä. Ruokahävikin minimointi on yksi tärkeä tehtävä ja syntynyt syömäkelpoinen hävikki lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Mika Sivoselle kaupan arki on tuttua lapsesta saakka, hän on jo pienenä poikana leikkinyt isoisän kaupan takatiloissa ja onkin nyt kolmannen polven kauppias.  Ensikosketukset ruokakaupan työhön ovat hänellä nuorelta iältä isänsä kaupasta. Täysipäiväisesti Mika on aloittanut kaupan työt opiskelujen ohella K-Citymarket Pirkkalassa ja hän työskenteli siellä noin 12 vuotta. Kauppiasvalmennuksen Mika suoritti K-Market Vuorentaustassa Ylöjärvellä ja K-Supermarket Tammelan Stadionilla. ”Haluan myös kiittää kasvattajakauppiaitani Arto Tuomista K- Supermarket Linkistä ja K-Market Vuorentaustasta ja Anssi Hautamäkeä K-Supermarket Tammelan Stadionista”, Mika lähettää terveisensä.

Vapaa-ajallaan Mika harrastaa frisbeegolfia, lenkkeilyä ja maastopyöräilyä. ”Viihdyn hyvin luonnossa ja yritän tasapainottaa arkea viettämällä vapaa-aikaa mökillä ja ystävien kanssa”, hän kertoo.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös